Followers

Peraduan Meriahkan Sambutan Hari Kebangsaan Bersama Pokka

12:43:00 PM

Perhatian untuk semua kaki kaki contest tu, meh la join Contest yang dianjurkan dari Pokka ni dengan hanya semudah Beli, Hantar & Menang. Senang jer tau. Mana la tahu boleh menang hadiah peti ais yang bernilai RM5000.00 tu..Seronok kan. Kak fink pun dah lama mengidam nak peti ais sebesar tu wak..

Cara cara Penyertaan:

- Beli mana-mana produk Pokka bernilai RM12 minimum (resit tunggal) di Giant sahaja.
- Hantar penyertaan melalui :
  •     Melalui Pos (boleh dapatkan boring penyertaan di Giant)
  •     Melalui Whatsapp
- Ambil gambar resit dengan jelas.
- Whatsapp butir-butir di bawah dan lampirkan gambar resit ke 013-6017211 :
  • Nama :
  • No. Kad Pengenalan
  • No. Resit
  • Jawapan kepada soalan : Lengkapkan ayat dibawah ni:
    “ Asli lagi menyegarkan, itulah ____________ !”
  • Slogan kreatif (tidak lebih daripada 50 patah perkataan)
Sila simpan resit sebagai bukti pembelian untuk tujuan penebusan hadiah sekiranya korang terpilih sebagai pemenang ya. Contest ni bermula pada 1 Ogos sehingga 30 September 2017 ni. So masih ada masa untuk sesiapa yang tak join lagi tu. Cepat cepat pergi Giant yang berdekatan dan beli Pokka ok..Mana tahu kali ni ada rezeki korang..


Hadiah hadiah untuk dimenangi:

Hadiah Utama: Peti Sejuk bernilai RM5,000
Hadiah Kedua: Peti Sejuk bernilai RM3,000
Hadiah Ketiga: Ketuhar Stim bernilai RM1,500
Hadiah Saguhati: Baucer Giant bernilai RM100.00 x 10 pemenang

Untuk terma dan syarat korang boleh semak seperti di bawah ni ataupun untuk lebih lanjut boleh layari laman Facebook Pokka.


kak fink pun rasa nak join juga la..macam best jer ni...


You Might Also Like

4 828 PinKy PinKo say Hi!

  1. alaaaa...kena beli kat giant aje eh....boleh hantar banyak2 penyertaan ke?

    ReplyDelete
  2. Join jangan tak join! Ena pun nak join nanti. Jyeahhh

    ReplyDelete
  3. wahhh.. macam best je ni.. :D

    http://www.syahirahvaliant.com/

    ReplyDelete
  4. nak kena beli di Giant sahaja kan..emmm....bila ntah boleh pegi giant ni..hehehe...

    ReplyDelete

Please have some respect and be courteous when you comment in my blog =)

Thanks peeps!