Followers

Cara Memantapkan Pemasaran Digital Bersama Webist Solutions

7:32:00 AM

Sekarang ni pemasaran secara digital merupakan trend yang paling popular untuk memasarkan produk ataupun servis..Media sosial merupakan salah satu platform yang sangat mempunyai permintaan tinggi dalam pemasaran digital di Malaysia..Di Webist Soloutions, mereka membantu merangka strategi baru perniagaan digital di Malaysia agar meluas hingga ke peringkat antarabangsa..


Kak fink sendiri berkesempatan dalam satu Majlis Perasmian gilang gemilang Webist Solutions yang diadakan di Restoran New Shanghai pada hari khamis lepas..Webist Solutions ni diusahakan oleh 3 anak muda iaitu Encik Bryan, Encik Chris dan Encik Johnson. Ketiga tiga mereka ini merupakan pengasas kepada Webist Solutions dan Dr Zyro Wong pula merupakan Penasihat kepada Webist Solutions.Webist Solutions juga telah mendapat perhatian daripada Dato’ Razali Haji Ibrahim, Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri Malaysia. Beliau menyatakan rasa bangganya kepada pengasas Webist Solutions ini dalam usaha dan inisiatif mereka dalam menyumbang kepada industri pemasaran digital di Malaysia..


Majlis perasmian ini turut dihadiri oleh Puan Sri Datin Sri Dr. Susan Cheah dan juga Supermodel terkenal Malaysia Amber Chia. Sempena perasmian ini, ketiga tiga pengasas Webist Solutions iaitu Encik Bryan, Encik Chris dan Encik Johnson berkongsi pandangan dan ilmu mengenai pemasaran digital dengan tetamu yang hadir.


Yang lebih menarik untuk kak fink kongsikan dengan korang semua adalah pada bulan Ogos 2017, satu seminar berkenaan dengan pemasaran digital akan diadakan di Hotel Sunway Putra bersama dengan Encik Juan José Delgado, bekas Ketua Pemasaran Amazon dan Pakar Pemasaran Digital terkenal duniaEncik Juan José Delgado akan mengadakan Master Class - 'Design a Disruptive Marketing Plan Like a Pro’ untuk berkongsi pengalaman beliau dalam pemasaran digital ini..Seminar eksklusif ini akan diadakan pada 2 Ogos 2017 dan semua boleh menyertainya..Harga promosi early bird telah dijual sekarang ni..


Bagi mereka yang berminat nak menyertai seminar ni, korang boleh dapatkan Gold Ticket pada harga RM1,247 dan VIP Ticket pula berharga RM2,497..Siapa cepat dia dapat tau sebab tempat adalah terhad..Mana lah tahu korang nak majukan lagi perniagaan dan tercari cari strategi pemasaran yang mampu membantu dengan cara pemasaran digital, ini lah masa nya..


Hubungi: 03-7972 9122

yang nak masuk kelas tu kena cepat ya..semua golongan boleh sertai..You Might Also Like

0 828 PinKy PinKo say Hi!

Please have some respect and be courteous when you comment in my blog =)

Thanks peeps!