Followers

Dutch Lady: Nak Menang RM500,000 dengan mudah?

2:01:00 PM

Ok masa kak fink join event Dutch Lady Anak Bijak Mak Menang hari tu, ada berita gembira sebab untuk mommies yang memang anak anak amik susu Dutch Lady..sekarang ni tengah ada contest tau..bak kata Marketing Manager Dutch Lady, Ms Karmen Yeo sendiri..mereka sangat menghargai pelanggan pelanggan setia yang sentiasa menyokong Dutch Lady selama ni..


Kalau korang perasan, setiap kali korang beli susu Dutch Lady tak kira peringkat berapa pun..korang akan dapat kad pintar diselitkan sekali dalam bungkusan..mula mula aku ingat untuk anak anak main sambil belajar jer tapi rupanya boleh masuk contest..wahh ini sudah bagus kan..kalau kata tak menang pun, at least anak boleh main dan explore dengan kad pintar tu..


Dutch Lady telah bekerjasama dengan pakar perkembangan dan pembelajaran kanak kanak dalam mencipta koleksi kad pintar ini..setiap pembelian susu tepung Dutch Lady dari umur 1-6 tahun, korang memang akan dapat kad pintar ni..macam untuk susu Dutch Lady ni, ada beberapa peringkat seperti:

1-2 Tahun [Ingin Tahu]
Kanak kanak pada peringkat ini memerhatikan persekitaran mereka dengan mata mereka..produk ini dirumus dengan Inositol, Taurina dan Vitamin A untuk melindungi dan menyokong perkembangan mata.

2-4 Tahun [Meneroka]
Kanak kanak pada peringkat ini gemar menyentuh dan merasai segala galanya di sekeliling mereka..oleh itu daya imuniti mereka perlu dipertingkatkan dengan nutrisi seperti Selenium dan Zink.

4-6 Tahun [Kreatif]
Produk ini dirumus khusus untuk kanak kanak pada peringkat ini dengan nutrisi seperti Tyrosine, Choline dan Vitamin D untuk menyokong daya imaginasi mereka.
  
6 Tahun ke atas [Belajar]
Kanak kanak yang berada di peringkat ini mungkin kini bersiap sedia untuk persekolahan yang formal..produk ini mengandungi Magnesium untuk membanti menyokong daya ingatan dan kemahiran berfikir bagi pembelajaran yang lebih berkesan.


Ok tu info mengenai susu Dutch Lady untuk setiap peringkat umur..kali ni kak fink nak share mengenai siri kad pintar yang korang akan dapat melalui pembelian susu tu dapat membantu kanak kanak melalui 2 cara iaitu:


Pertama: Dengan memperkenalkan perbendaharaan kata untuk menggambarkan haiwan haiwan, ciri cirinya dan sekeliling habitat haiwan..kad ni boleh meningkatkan kemahiran kanak kanak dari segi bahasa dan ekspresi..

Kedua: Kad ni dapat memberikan idea untuk menjalankan aktiviti aktiviti yang dapat menggalakkan anak anak untuk bertanya, meneroka, menjadi lebih kreatif dan menyerap lebih banyak ilmu pengetahuan..aktiviti ni juga dapat memberi peluang kepada ibu bapa untuk meluangkan masa yang berkualiti dengan anak anak..


So tunggu apa lagi mommies..dah alang alang korang beli susu Dutch Lady tu, join la contest ni..mana tau rezeki korang menang kan..contest ni bermula dari 1 November 2015 hingga 31 Disember 2015..ada banyak masa lagi ni..ingat tau beli susu tu jangan buang pula packaging tu..sebab nanti kod bar diperlukan masa korang submit pernyertaan..klik www.smartmoments.com.my dan ikut step di atas ni ok!



Yang ni special edition la hahahahaha sebab tu besar kemain set kad pintar nya..semua media yang attend event hari tu tu di Mydin Usj Subang dapat set ni...suka anak anak main..sebab kad ni warna warni memang menarik minat anak anak untuk main..lepas tu boleh simpan dalam box macam tu..senang kan..tak bersepah sepah..


Contest Period: 1 November 2015 - 31 Disember 2015

all the best semua..moga ada rezeki korang nanti ya..aminnn..



You Might Also Like

4 828 PinKy PinKo say Hi!

  1. bestnya...nak yang besar macam tu jugak...

    ReplyDelete
  2. eh ade terselit ke??tak perasan plak...nnti nak check lah...hehehe...

    ReplyDelete
  3. bestnya! Dutch Lady memang jenama yang dikenali dan kekal terbaik dulu sampai sekarang :-)

    ReplyDelete
  4. Wah meriahnya, kalau anak MV dah pandai menulis dan mewarna memang masuk la contest ni

    ReplyDelete

Please have some respect and be courteous when you comment in my blog =)

Thanks peeps!