Followers

Sarah Hughes Globe: Jualan Langsir RM1 dengan Badge VIP di Jalan TAR

10:39:00 AM

Dari minggu lepas kak fink gigih share dekat blog, instagram dan facebook untuk korang semua terjah Sarah Hughes Globe Tingkat 7 yang terletak di jalan TAR..korang pergiii takkk..adik kak fink yang perempuan tu kemain hari pertama dah menggila dekat sana hahahaha..datang awal pagi..pukul 2 petang tak balik lagi..amboiii lamaaaa nauuu dia pilih langsir..dah start sawan la tu hahahaha..



Kak fink pergi hari sabtu..eh tergigih juga bawa 4 hulubalang..semata mata nak share dengan korang suasana di sana..thanks kak Moon jemput kita..yang bestnya bila korang pergi sana..kena jumpa kak moon dulu dan dapatkan badge VIP tu ya..lepas tu dah boleh dapat harga yang lebih murah dari orang lain..jangan tengok harga di price tag tu..harga untuk readers kak Moon special tauuuu..



Yang bestnya..sambil sambil korang beli langsir tu..refreshment di sediakan..wahhhh terharu kita..dapat menenangkan anak anak sekejap bila dapat makan kan..first time kak fink pergi beli langsir dan dapat makan sekali hihihi..biasa nya orang bagi air mineral je..ni siap pakej kenyang perut lagi hahahaha..kerlazzz kan layanan..


Waktu yang paling ditunggu tunggu..bila kak Moon cakap..jom jom akak nak slash harga dah ni..wahhhhh masa ni ramai giler orang tak sabar nak tunggu kak Moon slash harga..termasuk lah kak fink tu siap duduk depan sekali ok hahahahaha..bila kak fink cakap..ok kita nak slash pada RM1 jer semeter..ko ghaserrrrr??? perghhh ramai la yang memborong langsir RM1 itu..saper lambat memang tak merasa la huhuhu..


Ni antara langsir yang aku berkenan juga..sebab dia jenis velvet baldu baldu gitu..corak semua nampak mahal mahal..ada banyak warna ya..tapi haruskan aku petik gambar yang ada color pink jer hahahahaha..sebab bila tengok pink rasa macam indah sweet sweet gitu..yang ni harga sebelum kalau korang tengok memang pitam..harga VIP badge cuma RM25 semeter..dengar kata hari terakhir lagi banyak turun..huwaaaa nangisssss 


Dan yang mana satu kah pilihan hati kak fink? setelah berpusing pusing..decide nak amik yang plain jer..sebab dinding aku dah bercorak..nanti kan kakak pening naper banyak corak sangat ni..for the first time kak fink amik langsir pink kahkahkah..eh sebelum ni tak ok..sebelum suka langsir warna kelabu..tapi kali ni beranikan hati nak warna pink itu..ok deco mode is ON bebeh hahahaha..


Lepas ni korang korang yang nak merasa langsir cantik pada harga yang murahhhh..stay tune dengan facebook atau update dari bloggers di social media ya..terutama dari blog kak Moon..sebab dia ketua nya hahahaha..anak buah follow jer..thanks again Sarah Hughes Globe dan kak Moon for having me dan sediakan makanan yang mengenyangkan itu..lepas ni kalau nak cari langsir..follow link bawah ni:

Blog: http://miera301.blogspot.my
Landmark: Berdepan Gulatis Jalan TAR, KL

Ok nanti nak cari day curtain organza warna pink lembut..saper tau dekat mana ada?




You Might Also Like

17 828 PinKy PinKo say Hi!

  1. bestnya lah aii bila dpt harga RM 1... tau kita kirim dgn pinky momma hehe...

    ReplyDelete
  2. Wahhh...bila la beli langsir baru ni...menarik ni..

    ReplyDelete
  3. Ya ampunnn... nak jugak.. ritu ada terbaca tak blog kak juju pasal ni.. kalau tau akak pergi nak kirim jugakk.. nak beli langsir baru... nangisss.. dah le cantik2..

    ReplyDelete
  4. cantiknya kain langsir kat sini..
    iena tak pernah beli kt sini lg selalu pergi jln TAR dekat kamdar je hehe
    okay lepas ni blh try pergi sini :D

    ReplyDelete
  5. bestnya, murah betul!
    nak pergi jugakkkkk..

    ReplyDelete
  6. Owh patut la ramai yg sebut2 nama moon, ketua.. good lah nt terjah sana.

    ReplyDelete
  7. Akak pergi sana untung sesangat..murah murahhh....

    ReplyDelete
  8. Kak.. Klu poket tgh penuh, ku gagah jugak ke sana... Huhu apa kan daya tgh menapak... Huhu...

    ReplyDelete
  9. Wah cantik2 langsir n murah..bila la nak terjah nie..

    ReplyDelete
  10. masyaAllah! cantik-cantiknya design langsir tuk budak-budak tu! Arghhhh rugi tak serbu hari tu!

    ReplyDelete
  11. Cantek betul kainnya... dah terlepas jualan ni.kempunan.hehehe

    ReplyDelete
  12. bestnyaaa! rugi tak dpt pergi hari tu

    ReplyDelete
  13. Fuyooo meriah kain langsir hehehe..siap dapat makan2 lagu tu..kenyang perutttt..

    ReplyDelete

Please have some respect and be courteous when you comment in my blog =)

Thanks peeps!