Followers

Rysya SkinCare: Amalan dan Tips dari Rozita Che Wan setiap pagii di Majlis An Evening of Beauty Hi-tea

11:12:00 AM

dah lama sebenarnya nak tengok Che Ta secara in person..betul ke cantik sangat?
kak fink diberi peluang dapat bersama sama memeriahkan majlis bersama Che Ta
di An Evening of  Beauty Hi-Tea, Ruang Subang Jaya..perghhh teruja ok masa ni..
dapat juga bergambar bersama Pengasas Rysya Skincare, Puan Noorazlina Mohd Noor..


di majlis ni juga turut diperkenalkan Pakar Perunding Imej Rysya, Puan Wawa Idris..
dan di majlis hi-tea yang santai ni turut menjemput media serta stokis Rysya Skincare..
sempat la Che Ta berkongsi amalan yang biasanya dia lakukan setiap kali waktu pagi..
ada wartawan yang tanya apa rahsia Che Ta kekal cantik dan bergaya setiap hari...


yer la umur dah masuk 40an tapi still nampak meletop letop sangat ni kan..
Che Ta cakap masa bangun pagi basuh muka dengan air sejuk (ice) terus..
barulah lambat sikit proses kedutan di muka tu..ok lepas ni kak fink cuba ya..
semestinya Che Ta guna produk Rysya Skincare yang terdiri dari bahan berkualiti


antara bahan bahan yang ada dalam produk Rysya Skincare ni adalah seperti
sarang burung walet digunakan sebagai agen anti penuaan & menganjalkan kulit..
selain tu ada juga 24K gold serum dan 24K gold miracle cream untuk ketegangan..
kelicinan dan kecerahan kulit secara sekata..perghh semua ada dalam 1 set kan..

bak kata Che Ta..semua wanita dan lelaki memang nak nampak lambat tua..
tak de saper yang suka cepat nampak tua kan..so kena lah jaga dari sekarang..
produk Rysya Skincare ni bukan wanita je boleh guna tapi lelaki pun boleh..
tak de masalah..dan nak dapatkan produk Rysya Skincare ni pun senang...


sebab pihak Rysya Skincare menggunakan social media as marketing platform..
nanti kak fink kongsikan segala link di bawah entry ya..korang boleh check it out..
produk Rysya Skincare ni terdiri daripada 5 jenis produk yang diperlukan kulit kita:
1. LY Bird Nest Body Scrub
2. LY Facial Cleanser
3. LY Facial Toner
4. LY 24K Gold Serum
5. LY 24K Gold Miracle Serum


dan korang boleh dapatkan kesemua produk seperti di bawah ni ya:
Website: www.rysya.com
Instagram: @rysyaskincare
Facebook: Rysya Skincare
WhatsApp: 019-738 8866
Pejabat: 03-7831 8669

Alamat: 
Thames Skincare Sdn Bhd, D10-9-10, Blok D10,
Pusat Perdagangan Dana 1, Jalan PJU 1A/46, 47301 Petaling Jaya

terima kasih Pn. Wawa Idris dan Rysya Skincare for having me..
tak sabar nak tunggu contest wanita berbadan besar tu hikhik..korang stay tune!



You Might Also Like

14 828 PinKy PinKo say Hi!

  1. WAH WAH..lepak dgn retis u skrg nir..sign kat dada plis adik diya ;)

    ReplyDelete
  2. tak dpt pergi event ni sebab kerja.. tp che ta ni badan flat sepapan.. jeles betul..

    ReplyDelete
  3. wow...
    cantik sangat kan che ta..
    kelas kau jahhh...

    ReplyDelete
  4. Omey kak fink! Btw dulu yaya rajin tuam muka dgn ais waktu pagi lepas tu malas dah haha

    ReplyDelete
  5. as salam pinky momma,

    BW kat sini.. ;)

    oo..basuh muka dengan ayaq sejuk..erm, boleh la cuba..

    ReplyDelete
  6. seronoknya dia dapat jumpa Cik Ta.....jeles tau...

    ReplyDelete
  7. jelitanya Cik Ta...

    Untung Mommy dapat pergi event ni.. dpt ilmu dan tips dari Che Ta dan Wawa Idris.

    ReplyDelete
  8. air sejuk paip ke air sejuk peti kak diya?hihi

    ReplyDelete
  9. Meletop2.. mcm tu ler kalau che ta sebut..
    Dia memang gorgeous. .

    ReplyDelete
  10. che ta mmg gorgeous..
    pernah jumpa face to face ngan dia, kulit licin sgt

    ReplyDelete

Please have some respect and be courteous when you comment in my blog =)

Thanks peeps!