Followers

Meadow Gold: Jatuh Cinta dengan 4 perasa mewah!

7:34:00 PM


Kalau hari tu, kak fink dah kongsikan tentang roadshow ice cream Meadow Gold ni kan..mesti korang pun nak engok juga secara dekat dan rasa aiskrim Meadow Gold untuk empat perasa ni kan..kak fink dah cuba semua tauuuuu…dan rasa dia memang akan buat korang makan sampai habis 1 tab..alamakkk sedap sangatttt! Ok jom kak fink kongsikan satu per satu perasa yang ada:


1. Meadow Gold Heavenly Macadamia
Dari sudut pandangan pengguna macam kak fink yang dah cuba semua perisa ni..yang ni memang palinggggg kena dengan tekak..sebab aku memang jenis suka makan ais krim yang ada rasa kekacang dalam tu..baru rasa macam rangup rangup jer masa makan..siap korek lagi dekat mana yang ada kacang hahahaha..nikmat betul!


2. Meadow Gold Chocolate Decadence
Yang ni kegemaran abg ngah..bila korang makan tu akan rasa ketulan ketulan coklat dalam aiskrim ni..untuk sesiapa yang memang penggemar coklat sejati..ni lah aiskrim yang paling tepat untuk korang cuba..kiranya dalam kandungan ni ada DOUBLE chocolate..tapi tak manis sangat..memang sedap dan tak loya..


3. Meadow Gold Delectable Caramel Pecan
Yang ni pilihan kedua kak fink sebab kak fink memang peminat karamel..dalam aiskrim ni ada karamel dan kacang..ko nampak tak asal ada kacang jer, memang aku suka..agak manis sedikit sebab karamel tu tapi not soooo sweet ya..just nice..rasa rasa macam nak maniskan mulut, terus ambil aiskrim ni sebagai pilihan hati..


4. Meadow Gold Lush Red Velvet
Kalau korang nak tau salah satu kandungan yang ada dalam aiskrim adalah ubi ya..sebab tu dia nampak merah..rasa dia macam makan kek versi aiskrim hahahaha..seriusss tak tipu! kalau korang penggemar red velvet dan marshmallow, ni sesuai untuk korang..sekali lagi yang ni tak manis sangat..memang ada unsur unsur mewah tu..


Tunggu apa lagi tuuuu..tak nak cuba ke..kak fink nak pergi top up Meadow Gold Heavenly Macadamia tu lah sebab kan sekarang ni masih ada harga promosi yang diberikan oleh Meadow Gold. Tapi bukan di kedai kedai tau.. korang kena terjah roadshow Meadow Gold sehingga 4 November 2015 ni tau..korang boleh refer jadual roadshow di bawah ni..mana tau dekat dengan tempat korang kan..


Hashtag: #MakePlesureAHabit & #MeadowGoldMy


Selamat menikmati aiskrim Meadow Gold yang ada rasa mewah dan sedap tu ya!



You Might Also Like

24 828 PinKy PinKo say Hi!

  1. Wah mmg terliur la syira tengok aiskrim Meadow Gold ni..Takpe, ade lg 17 hari je utk berpantang..lepas tu, first wishlist, aiskrim!

    ReplyDelete
  2. Dah telan air liur patploh kali ni..adoii..

    ReplyDelete
  3. Aiskrimmmmm!! Lately ni memang terasa nak makan aiskrim je..yg chocolate tu..chocolate tu...menggoda!hehe

    ReplyDelete
  4. aduh...
    eskrim cokat tu nmpak menggoda betul.

    ReplyDelete
  5. sedap.. Abe mmg biasa mkn aiskrim ni

    ReplyDelete
  6. Nak cekelat ngn caramel kak. Payung please

    ReplyDelete
  7. Uihhhh... telan air liur jap...

    ReplyDelete
  8. Baca blog pagi2 nampak eskem... Nyumehhh.... Tapi nampak macam yang macadamia tu inviting!

    ReplyDelete
  9. perghhhh sedapnya! nak beli.. nak beli

    ReplyDelete
  10. Semua nampak sedap..nak jugakkk...hihihi..

    ReplyDelete
  11. perghh ! meleleh dengan Meadow Gold Chocolate Decadence !
    Kak diyaaa .. belanjeee satu plsss ...
    Lyssa memang suka perisa coklat ! hehehe

    ReplyDelete
  12. heavenly macademia tu uihhhhhh menjejes air liur ni sbb mmg suka perisa nama macademia rasa lemak tu ngancam...ok nak gosok suami ye purse belikan aiskrim ni...leh mkn dgn Qi puas2 hehehe mmmuahhh

    ReplyDelete
  13. kesat air liur tgk eskem pagi2....

    ReplyDelete
  14. omg....macademia pun ada. sedapnyaaa

    ReplyDelete
  15. kenapa roadshow ni tak nak singgah alamanda ka? IOI city mall ke.. dekat nak nak terjah huwawaaaaa...meleleh air liur!

    ReplyDelete
  16. aduhhh...!! sedaaappp nya tu.. baca tajuk dah sedap.. camne tu..!! hehehehee... Kalau terpaksa pilih satu, saya pilih yang Caramel Pecan tu.. teringin sangat nak try perisa2 baru tak pernah jumpa zaman kecik2 dulu ni.. :)

    ReplyDelete
  17. Kak Diyaaaa seapnya tengok... buat yanie terliur dah ni... saja je tau..balik nak kene cari ni..

    ReplyDelete
  18. nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Macadamia kakkkkkkkkkkkk. . dapnyaaaa... kene terjah ni!

    ReplyDelete
  19. tengok dh terliur..konfem sedap ni....

    ReplyDelete
  20. Dapnyerr..lama tak mkn aiskrim ni..

    ReplyDelete

Please have some respect and be courteous when you comment in my blog =)

Thanks peeps!