Followers

ZooMoo Asia: Terjah Sunway Pyramid hari ni lasttttt stop!

11:12:00 AM


korang buat aper hari ni..kalau rasa nak keluar bawa anak anak last day cuti..
pergi la terjah Sunway Pyramid hari ni..ada ZooMoo Asia di sana tau..
hari ni last dayyyy..meh kak fink share aktiviti yang menarik yang ada di sana..
ni yang kak fink join di Sunway Putra Mall minggu lepas..seronok sangat..


anak anak kak fink memang suka tengok rancangan binatang binatang ni..
macam papa diaorang juga hahahaha..antaranya mesti lah ZooMoo ni..
antara aktiviti yang ada di sana adalah coloring..abg ngah suka sangat yang ni..
maklumlah dia tak boleh tengok pencil colors..sure nak color terus..


boleh buat tattoo sticker ni juga dekat tangan..kemain dua dua nak cuba buat..
tak perlu susah hati..gosok dengan baby oil dan basuh macam biasa..dah hilang..
washable la kan..boleh pilih nak corak ZooMoo yang mana..anak anak teruja!
eh kak fink pun cuba juga buat benda ni hahahaha...mama pun excited juga..



selain tu ada juga aktiviti art macam kembar cuba ni..eh kelakar sangat tengok..
macam pandai sangat dia nak menggunting tu hahahahaha..macam dah besar je..
dekat 2 jam juga aku dekat sini melayan anak anak cuba semua aktiviti yang ada..
gigih sangat kan rasanya..dah la sorang sorang husband tak balik minggu ni hahaha..


abg long paling suka main game ni..cari flashhh..salah satu character yang ada..
saper tengok ZooMoo mesti kenal dengan flash kan..flash lost..so kita kena cari!
memang kena fokus sikit game ni sebab takut tak nampak dekat mana flash duduk..
yang penting fun..korang tunggu apa lagi..hari ni last day..macam macam aktivit ada..


dan sesiapa yang datang awal..boleh redeem bag dari ZooMoo macam ni..
tunjuk jer facebook korang yang korang dah LIKE page Zoomoo..senang kan..
while stock last tauuuu..so kena pegi cepat cepat ke Sunway Pyramid hari ni..
saper lambat memang tak dapat bag ni ya sebab ramaiiii kan minat ZooMoo ni..



 anak anak juga berpeluang bergambar dengan flash di sana..ceria sangat flash ni..
abg long memang ikut rancangan ZooMoo ni..so dia memang tunggu flash..
akhirnya dapat juga amik gambar bersama hahahaha...terlompat lompat flash tu..
eh saper yang teruja ni..nasib la gambar ni elok tak bergegar..abg ngah maluuuu..


ok korang selamat berhujung minggu..ZooMoo last hari ni tau di Sunway Pyramid..
saper yang nak pergi..pakai mask..pastikan duduk dalam indoor jer ok nanti..
jerebu agak teruk juga hari ni..have fun untuk sesiapa yang nak pegi hari ni..
anak anak memang akan happy sebab banyak aktiviti diaorang boleh buat di sana..



jangan lupa like facebook ZooMoo tu dan redeem bag dari ZooMoo ok!
go and catch Flash but make sure datang awal..



You Might Also Like

5 828 PinKy PinKo say Hi!

  1. bestnya! tapi tak sempat nak pergi dah huhu

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum diya...wah bestnya....hepi semuanya...;)

    ReplyDelete
  3. lama tak g sunway.

    huhu bestnya ada anak anak :D

    ReplyDelete
  4. Mesti riang ria anak anak bergannda ganda kan

    ReplyDelete
  5. Alaaaa dah terlepas pun...bagus anak2 kak diya behave...kalau Qi rasanya lom buleh duduk diam2 mcm tu huhhhh

    ReplyDelete

Please have some respect and be courteous when you comment in my blog =)

Thanks peeps!