Followers

Reads Solution: Apps yang membolehkan pengguna Android dapat Handphone FREE

10:47:00 AM


hi korang...saper suka benda freeee dekat sini?? ramai yang suka kan..
eh kak fink pun suka ok...benda tak susah dan free..saper tak nak uols..
meh sini nak share dengan korang satu apps di phone yang kena download..
tak de bayaran..don worry ya..semudah download jer..hanya untuk Android..


sorry iPhone tak boleh hikhik..so sesaper yang ada Android terus download!
nama apps ni Reads Solution..so sekarang cepat cepat search dekat play store ya..
lepas dah download tu korang kena masukkan handphone no untuk register..
lepas tu setiap kali dapat panggilan telefon ataupun SMS..korang dapat point!


iklan akan dipaparkan di phone korang..bila banyak korang terima call..
ataupun banyak yang SMS..maka nya banyakkkk lah point korang nanti..
dan dari apps tu jugak korang boleh redeem point korang yang ada tu..
agak agak dah cukup point..terus jer ke Redeem Reads Point..perghh best!

sekarang ni ada FREE ice cream, desserts dan hotlink top up..dan yang lagi best
bila korang invite orang untuk download sama apps ni dan mereka pun join sama
automatik korang dapat point sebanyak 400 points..perghhhh banyak tu..
cepat la korang dapat redeem top up, ice cream tu semua nanti..senangnya keje..


eh jap jap ada lagi benda best nak share dengan korang..bermula sekarang ni
sampai 30 September 2015 ni..korang berpeluang untuk dapat FREE handphone
banyak nauuu benda free dengan Reads Solution ni hahahahaha..camner caranya?
ada button Invite Friends dekat apps tu kan? ok masukkan jer nombor kawan korang
invite la sebanyakkkkk mungkin..kalau ada 200 contacts..hantar la dekat semua
sebab saper yang download Reads Solution terbanyak dari invitation korang tadi tu..
korang akan dapat memenangi handphone Huawei P8 secara percumaaaaaa!!!
ni contest kedua dari Reads Solution tau..yang pertama dah ada pemenang..


ni dia pemenang untuk contest Invite Friends 1.0 dengan handphone percuma
iaitu Samsung S6..so korang ada masa lagi untuk Invite Friends 2.0 ni..
klik sini Reads Solution untuk download sepantas kilat..Android sahaja..
try your luck tau..mana tau rezeki kan..senang senang jer dapat handphone tu..

Facebook: Reads Solution
Website: Reads Solution
Instagram: Reads Solution


dapat handphone free saper tak nak oiiittt..klik Reads Solution cepat



You Might Also Like

3 828 PinKy PinKo say Hi!

Please have some respect and be courteous when you comment in my blog =)

Thanks peeps!