Followers

Ensogo: Nak Menang Hadiah Bag Hello Kitty dari Pinky Momma?

10:47:00 AM


hi korang..ada 2 good news nak share dengan korang hari ni..saper nak hadiah?
saper nak diskaun? miahahahahaha dua dua ni kak fink nak bagi ni pada korang
ni special untuk readers pinky momma jer..ok nak cerita dengan korang tentang sales..
sekarang ni Ensogo Malaysia ada buat sales untuk strollers ya..discounts up to 63%


perghhh lebih dari separuh harga niiiii..tak percaya ke? meh nak tunjuk gambar..
so tak perlu tunggu warehouse sales dah lepas ni..dengan hanya online jer..
korang dah boleh stroller baru untuk anak..untuk ketiga tiga stollers di bawah ni
hanya RM104.94 sahajaaaaaaaa..murah ke tidak? harga sebelum RM139 uols..


untuk carrier baby pula hanya berharga RM78.44..harga sebelum RM189 ok..
kalau mommies yang cari stroller murah untuk baby yang baru lahir pun ada..
brand Santa Barbara ok..yer diulangi brand Santa Barbara..boleh full recyline..
harga sebelum RM899 tapi selepas sales harganya cumaaaaaaaaaa RM333.90


perghhhh diskaun melebihi 50%..sebab diskaun untuk stroller ni 63%..
cepat grab mommies..kalau korang tengok gambar pun..sangat selesa untuk baby
gebu gebu je seat dia..baby boleh baring dengan aman dan tenang dalam stoller..
bukan tu jer yang ada untuk sales..ada banyak lagi barang untuk sicomel korang..


dan dekat sini kak fink nak share satu lagi berita gembira..untuk semua readers
korang entitle diskaun RM30 masa buat pembelian di Ensogo Malaysia ya..
dengan hanya masukkan kod DIYA30..sah sehingga 30 September 2015 sahaja..
diskaun ni sah untuk minimum purchase RM150 ya..cepat cuci mata di Ensogo

contohnyer kalau korang beli barang dengan harga RM200..korang jimat RM30
just masukkan kod diskaun DIYA30..automatik dah jadi RM170 sahaja uols..
saper saper yang dah aim nak beli oven tu..cepat lah beli sebelum tamat tempoh
RM30 tu banyakkkkk ok..hanya untuk readers kak fink  jer tau..cepat cepat grab!

dan lagiii satuuu..kak fink nak bagi bag Hello Kitty di bawah ni secara percuma
eh banyak sangattt nak bagi ni hahahaha..seronok betul kita wak..senang jer..
korang pergi dekat Facebook kak fink iaitu www.facebook.com/pinkymomma
ingat search Pinky Momma..just Follow, Share, Tag & Win..tu jer kena buat..





pemenang boleh pilih salah satu bag ni dan guna hashtag #EnsogoXPinkyMomma
baru senang nak track pemenang yang bertuah tu..bukan kak fink pilih ya..
tapi pihak Ensogo yang pilih..adillll kan? ok cepat search facebook PinkyMomma
giveaway ni hanya seminggu jer..tak nak buat lama lama..tak sabar nak hadiah tu
 
Website: Ensogo Malaysia
Stroller Promotion: Ensogo Malaysia

jangan lupa guna kod DIYA30 masa korang buat pembelian ya..jimat RM30
join giveaway facebook PINKY MOMMA sekarang untuk menang bag Hello Kitty




You Might Also Like

7 828 PinKy PinKo say Hi!

  1. mmg murah tu.wah nak join lah GA pinky mommy

    ReplyDelete
  2. comel-comel beg hello kitty tu.. beli mana..nak join GA gak ni.. kalau tak bertuah, alahai kempunan nya..

    ReplyDelete
  3. xpnh beli on9 dgn ensogo lg..
    sy dh join ga tuh..
    tq..

    ReplyDelete
  4. Huhuhu comel sangat beg hello kitty yang last sekali tu

    ReplyDelete

Please have some respect and be courteous when you comment in my blog =)

Thanks peeps!