Followers

KFC #SehatiSejiwa bersama Scha Al Yahya & Awal Ashaari di Rooftop The View, G Tower Hotel

10:52:00 AM


minggu lepas kak fink berpeluang join party anjuran KFC di puncak KL..ecewah..
bertempat di Rooftop The View, G Tower Hotel..KFC bersama pasangan artis
Scha Al Yahya dan Awal Ashaari meraikan pemenang untuk contest #SehatiSejiwa..
kalau sebelum ni join KFC event..makan KFC jer tapi kali ni banyak makanan..



memang puas hati makan la hari tu..macam macam ada..sambil sambil makan tu..
ada macam macam aktiviti juga disediakan oleh pihak KFC..antaranya games ni
kak fink dapat satu team dengan awal tapi team kami kalah hahahaha..adoihai..
team scha terror giler malam tu..boleh dikatakan semua games team scha menang!



sambil sambil makan tu boleh juga berwefie bersama photobooth yang disediakan
ni port paling best malam tu hahahaha..kemain masing masing nampak camera..
bloggers dan camera memang tak dapat dipisahkan..nasib baik ramai orang que..
kalau tak..geng geng ni jer la tersengeh sengeh depan photobooth tu huhuhu..



selain tu dapat buat bracelet secara percuma..ikut corak yang kita nak..wahh best!
thanks DOT for sponsoring this cute bracelet..kak fink haruslah ada warna pink disitu..
semua yang besar aku amik huhu..maklum tangan kan besor..kena la charm yang besar..
ada face painting juga..tapi yang tu tak cuba sebab sibuk nak makan hahaha..tak sempat!


sempat juga bergambar dengan Scha Al Yahya yang sangat super sporting dan comel ni..
ni kali kedua aku dapat jumpa Scha..1st time dulu masa event Johnson & Johnson..
dia memang jenis melayan peminat..tak sombong walaupun ko nampak dia penat..
siap cakap..Scha jom pose denga gaya paling comel..dan ini lah hasilnya hahahaha..


tahniah untuk para pemenang yang menang untuk contest KFC #SehatiSejiwa..
bestnyer menang macam macam dari KFC..seriously malam tu banyak hadiah tau..
instagram terbaik pun dapat hadiah..overall kami enjoy sangat dengan foods..artis..
goodies siap ada voucher dan baju kali ni..thanks KFC for having us..happy sangattt!


Instagram: KFCMalaysia

lepas ni jangan lupa jemput kak fink lagi tau..kita havoc lagiiii!
KFC..idamanku selalu..



You Might Also Like

8 828 PinKy PinKo say Hi!

  1. Sedap nya Kepsi!!

    Sweet ja Awal & Scha tu kan! SUka SUkaaa..
    Kak Fink pun sweet anad..

    #Assalammualaikum

    HUGS & KISSES from Pikaxoxo

    ReplyDelete
  2. kerlas gitu lepak dgn retis...sign kat dada plis ahkak pink! >_< hehehe..

    ReplyDelete
  3. auww.. cantik kan Scha tu.. ;) ai like.. ;)

    ReplyDelete
  4. woahhh.. meriahnya majlis tu kakk.. me likeyy :D
    btw, kakfink ngan scha tersangatlah comell

    ReplyDelete
  5. huntonggglahh jmp scha ngn awal x ajkkkk kite!!! majok!

    ReplyDelete

Please have some respect and be courteous when you comment in my blog =)

Thanks peeps!