Followers

Falah Abiyana: Antara pilihan fesyen muslimah yang terdapat di Zalora

10:35:00 AM


sekarang ni kalau kita perhatikan di pasaran banyak sangat fesyen untuk muslimah
tak macam dulu susah sangat nak cari kan..tapi sekarang tak payah pening pening
dengan hanya online order pun korang dah boleh bergaya walaupun berhijab..
antaranya  jenama Falah Abiyana yang terkenal dengan keselesaan dan kualitinya


Falah Abiyana mempunyai pelbagai rekaan muslimah dengan rekaan berkualiti
insyaAllah kalau korang pakai tu rasa puas hati dan jatuh hati terus..haa gitu
yang pentingggg..harga tu tetap berpatutan dengan kualiti yang diberi ok korang..
majority koleksi dari Falah Abiyana ni, kak fink tengok banyak warna pastel..
 
ni masih mood syawal kan..so meh la intai Zalora..sebab macam macam ada
Falah Abiyana pun ada dalam website Zalora tu..boleh la pakai pergi open house
dan selepas raya boleh gayankan di office..bersantai..semua boleh jangan risau
contohnya macam Pretty Princess Skirt..alah flowynya bila korang pakai nanti

dan di bawah ni..meh kak fink share sikit gambar gambar koleksi Falah Abiyana:
 see? boleh pakai di mana mana majlis pun..simple tapi elegan sangat kan..
walaupun banyak jenama lain yang memeriahkan fesyen muslimah di pasaran
koleksi dari Falah Abiyana tetap ada peminat setianya..korang cuba lah nanti
 sekali lagi boleh klik dan order melalui online jer..semestinya dari Zalora..

bukan hanya tops, pants ataupun jubah jer dari Falah Abiyana ni tapi ada juga
koleksi hijab pun ada juga ya..untuk sesiapa yang belum tahu lagi siapa foundernya
haaa founder untuk Falah Abiyana ni adalah terdiri daripada 4 nama sahabat iaitu
 Finaz Yunus, Heliza Helmi, Farrah Adeeba and Nurul Azwin..mesti kenal kan

ok korang..jangan lupa shopping Falah Abiyana di Zalora.com.my




You Might Also Like

5 828 PinKy PinKo say Hi!

Please have some respect and be courteous when you comment in my blog =)

Thanks peeps!