Followers

TM Raya #Pakcik Misteri: Kisah sepenuhnya dengan KLIK sambil menderma

10:44:00 AM


korang dah tengok belum iklan Telekom Malaysia (TM) sempena raya ni?
kisah pakcik misteri tu..meh nak tunjuk muka pakcik misteri tu..mesti korang ingat
pakcik ni yang tolong Azura masa tengah malam dengan berikan syiling dia tu
 tapi dalam iklan tu..tak sepenuhnya cerita dia kan..haaa meh kak fink nak ajak korang


korang boleh klik link ni TM Raya 2015: #PakcikMisteri untuk tengok sepenuhnya
iklan TM untuk raya tahun ni..yang bestnya sambil korang tengok iklan tu kan..
korang boleh main game tapi bukan sebarangan game..sebab masa korang main tu
akan ada syiling terkumpul bila korang completekan game tu..haaa menarik kan


contohnya..macam korang dapat terangkan jalan ni..korang dapat kumpul syiling
klik cepat cepat dekat skrin tu nanti..lagi laju korang klik..lagi banyak la dapat
masa ni kak fink dapat 45 syiling hikhik..1 syiling bersamaan dengan 0.01 sen
dan duit tu nanti akan di dermakan dari TM kepada 3 badan kebajikan yang terpilih


macam yang ni..bila korang klik, akan ada syiling turun..so klik laju laju tau..
macam kak fink cakaplah..lagi lajuuuu..lagi banyak duit korang dapat kumpulkan
dan duit tu la nanti dengan secara tak langsungnya korang dapat buat kebajikan
kalau kita tak mampu nak bagi banyak..ini la caranya untuk korang sumbangkan


antara badan badan kebajikan yang akan disalurkan segala duit terkumpul ni adalah:
1. Pertubuhan Wanita dan Kesihatan (WAKE)
2. Rumah Kebajikan Anak Yatim & Miskin Al Munirah Pendang, Kedah
3. Sabah Earthquake Relief Fund



dan hasilnyaaaaa setelah berjaya membantu Azura menjejaki #PakcikMisteri tersebut
akhirnya jumlah terkumpul yang berjaya kak fink kumpulkan adalah sebanyak RM3.13
alhamdulillah..ni baru sekali main..kalau kak fink main dekat 10 kali..perghhh banyak tu
so korang pun boleh join untuk kita bantu mereka yang memerlukan..klik jer..senang kan!


sekali lagi jangan lupa klik link: TM Raya 2015: #PakcikMisteri

pakat share di wall masing masing..kita sebarkan kasih sayang ya..
dengan hanya klik..korang dah dapat bantu orang lain..jom klik sekarang!



You Might Also Like

4 828 PinKy PinKo say Hi!

Please have some respect and be courteous when you comment in my blog =)

Thanks peeps!