Followers

Menu Berbuka Bukan Nasi tapi Bercheese uols

10:21:00 AM


satu kelebihan bila laki jauh ni..kita boleh masak simple simple jer hahaha
yer la encit papa kalau nak makan mesti nak ada nasi..orang kerja kuat kan
tapi kak fink ada hari tak nak makan nasi..kadang kadang boring juga kan
nak tukar selera..tanya abg long ok tak kalau tak berbuka dengan nasi..

dia cakap ok jer ma..so marilah buat set kesukaan anak anak di dapur
ada mayonis..ada sos lada hitam..ada sos thai..ada daging burger..ada roti
tak de roti burger..roti potong jer pun boleh..malas beriya nak cari roti burger
apa yang ada di speed mart tu jer kakak beli..kakak is sempoi hahaha


siap ada cheese meleleh leleh..amboiii dalam pada kata tak nak beriya tadi tu
tetiba terberiya sikit hahaha..goreng kentang sikit untuk 3 set orang makan..
kang berbuka burger je..kesian dekat abg long hukhuk..dia berbuka selera oii
sahur pun dia berselera acahner hahahaha..bagus betul la sorang ni..


mama tercuit cuit time sahur..so kasi meriah sikit la..biasa makan nasi..
ni burger dan fries sikit..tapi yang tak puasa yang terlebih teruja uols
abg ngah belum apa apa dah minta sepinggan..mayonis lebih hahahaha
amboiii sangat..tapi makan jauh sikit..tak boleh duduk dekat meja makan

orang tak puasa duduk depan tv jer..tak boleh kacau orang nak berbuka
roti tu jangan lupa bakar kasi garinggg..baru meletops dalam mulut hahaha
jangan lupa sos lada hitam sebab dia akan bagi rasa yang best dengan cheese
hari ni nak masak apa pun tak tau lagi haishh..hari hari fikir nak masak apa

 buat soto ayam pun sodap kan..ohh sambal kicap hahahaha



You Might Also Like

15 828 PinKy PinKo say Hi!

  1. aduihh.. belum pukul 12 dah ada entry menggiurkan.. tak boleh jadi ni.. hehehe

    ReplyDelete
  2. ades sedapnye wei... ok gak ni..anak2 dgn mak2 sekali suka ni ;-))

    ReplyDelete
  3. ida puasa ni kakkkkkkkk hhahhahahaha

    ReplyDelete
  4. selera anak2 kita ikut kita rasa happy sbb tgok dorang selera..mcm ngan anak akak..makan roti john pun balik rumah tambah mayonis lagi...letak cheese..masuk microwave kjp.. kasi meleleh katanya..:)

    ReplyDelete
  5. omaiii.. semua benda tu ada kat umah.. terasa macam nak balik masak skrg jgak!

    ReplyDelete
  6. kecurrrrrrrrrrrrrrr nak buat gak ar

    ReplyDelete
  7. menyesal pulak tgk tengahari. lapa!!

    ReplyDelete
  8. wahhhh menu western gitu.. hehehee

    ReplyDelete
  9. Buat mee rebus..saya tak buat mee rebus lagi puasa nih..rasa macam nak buat..tapi leceh kan kerja nya.

    Abang long kalau makan sahur pun berselera ka??bagus nya..padan la boleh puasa penuh..

    ReplyDelete

Please have some respect and be courteous when you comment in my blog =)

Thanks peeps!