Followers

Minimalace: Butik Baju Eksklusif, Cantik & Pelbagai Pilihan

8:00:00 AM


1st time kak fink masuk butik ni rasa macam selesa dan sangat dialu alukan..
kena ada rasa tu baru kita rasa nak membeli kan..kemas dan tersusun jer..
disambut oleh lady boss butik tu sendiri Puan Fatin Liyana..alahh lembutnya
sopan je orangnya..cantik pula tu..walaupun dah berjaya tapi humble ya



masa masuk masuk jer dalam butik ni dah nampak Kurung Hanna ni dulu..
ni baju kurung tau tapi corak dia korang nampak macam kebaya..sarat manik
manik dia yang buat cantik..timbulll betul warna tu..paling laris warna hitam
tapi warna lain pun cantik juga..hijau..purple..teal dan biru..RM189 sahaja



meh close up dulu design manik yang ada di tangan baju ni...cantikkan
tengok jer la hasilnya bila dipakai dibadan..kain tu 6 panels ya..kembang gitu
ni laaaa adik blogger Ida Baharum..dia dah sawan dah dekat situ masa ni
tak tahu nak pilih yang mana satu..kualiti jahitan memang sangat puas hati


lagi satu ni design baru tau..yang ni pun cantik uols..ada flitted dekat tangan
kain lembuttt sejukkk jer...huwaaa kakak merah jambu dah pening di situ
nak amik yang mana satu ni??? kalau korang pakai ni time raya mesti selesa
tak panas..alahhh sukaaanya..ok tak pe tengok yang lain dulu..yang ni RM239


yang jubah songket ni pun sukaaaa juga haish..sekarang ni aku collect jubah
asal pandang jubah jer macam terjatuh cinta..baju kurung tak pakai sangat
kakak kan tak kerja..pakai baju kurung time ada kenduri jer..lebih suka jubah
kalau pergi event nanti boleh juga sarung jubah kan..senang..harga RM199


yang model ni pakai..boleh buat untuk bertunang..sangat sangat high demand
kalau korang perasan, corak dekat butik ni simple tapi bila pakai nampak cantik
less is more kan..kualiti memang tak perlu dipertikaikan lagi..kak fink dah pakai
rasa memang puas hati lah..ada banyak warna lagi untuk design yang ni..


hujung minggu ni korang boleh datang Butik Minimalace sebab akan ada
launching untuk baju baju sempena koleksi Aidilfitri..nak tengokkk tak?
haaa meh kasi korang teaser dulu..kasi geram geram tengok design dia..
rasanya kalau korang tengok instagram dia pun perghhh memang dah geram..




dan yang palinggggg palinggggg best nak bagitau korang..masa time pergi
butik Minimalace ni jangan lupaaaa mention korang readers PINKYMOMMA
automatik korang akan dapat diskaun dari pihak butik ni..so ingat kod ni tau
mention je readers kak fink..sebut PINKYMOMMA..dapat jimat poket korang


lagi satu nak bagitau..korang kena cepat tau..nanti size tak de pulak ya..
tengok followers dekat instagram dan facebook pun dah berpuluh ribu uols
masa kiteorang datang hari tu pun..online jer dah menimbun hukhukhuk..
so saper berkenan dan nak cari baju raya kenaaa cepattt..nanti habis tak de size


Butik Minimalace
 
Address:
B-9-1 Jalan Serai Wangi, G 16/G Alam Avenue, Section 16 Shah Alam
Telefon: 03-5523 4408
Facebook: Minimalace
Instagram: Minimalace

kak fink punya baju yang camner? biarlah rahsia..tunggu rayaaa tau hahaha
jangan lupa kod: PINKYMOMMA untuk diskaun ok..datang tau sabtu ahad ni!



You Might Also Like

13 828 PinKy PinKo say Hi!

  1. amboi kak pink, cam meriah jer soping bj raya tu.. cantik2 la bj kat situ..

    ReplyDelete
  2. cantik-cantik..aish kalau banyakkkkk duit ni, mau nak beli sume..hehe


    miraadzlia.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. nt nk sebut nama pinky momma lah! hahaha

    ReplyDelete
  4. Lawa!
    Ok sebut kak fink leh dpt diskaun yeyyyy

    ReplyDelete
  5. Baju2 dia memang ikut citarasa saya, best ni :) tq kak pinky :)

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum diya...wah cantik2 la..;)

    ReplyDelete
  7. alamak...cantiknya bajuraya yag tingkat2 tu...

    ReplyDelete
  8. Salam Ramadhan Mommy,

    Ada plus size kah...
    nampak cantik dan menarik baju2 disitu

    ReplyDelete
  9. cantik2 semuanya..kalau orang perempuan masuk tempat gini rasa malas nak keluar..kan..hehehe

    ReplyDelete
  10. cantiknya baju yang high demand tu..tunggu hari istimewa bru boleh pakai la. hehe

    ReplyDelete

Please have some respect and be courteous when you comment in my blog =)

Thanks peeps!