Followers

Courts Setapak: Sales Hari Sabtu besar besaran dari serendah RM1

5:58:00 PM


korang nak bagitau berita gembira ni..sempena re-opening Courts Setapak
esok..ya esokkkkk hari sabtu ada dibuat sales secara besar besaran..
jangan tak percaya kipas baru RM9 sahajaaaa ok korang..tapi 1 unit 1 buyer
tak boleh borong pulak banyak banyak dan semestinya haruslah cash


ada lagi banyak barang yang ada untuk sales esok..antaranya tab Samsung
tab Samsung baru RM264..laptop ACER RM675..huwarghhh murahnyaa
tapi kena cash ya korang..terhad untuk 20 unit sahaja..so kena datang awal
sebab sales ni bukan setiap hari ada..saper nak kena grab cepat cepat esok


hanya di Courts Setapak ok korang..semalam kak fink berpeluang ada di sana
seriusss cantik Courts Setapak sekarang sebab dah berwajah baru uols..
sebesar 52,000 kaki persegi dengan dekorasi dalaman yang segar dan cantik
lebih teratur dan perkhidmatan pelanggan yang selesa bila berada di sana


banyak sangat konsep baru dalam Courts Setapak antaranya seperti
Your Furniture, Your Bedding, Cool Zone Plus, Ultimate Screen dan juga
pelbagai Aksesori IT terkini untuk setiap gajet yang terdapat di Courts..
so korang tunggu apa lagi..esok boleh start cuci mata sempena nak raya ni

gambar diatas ni salah satu konsep baru yang Courts tawarkan pada customers
sebanyak 23 style yang lain-lain diorang pamerkan untuk pelanggan diaorang 
5 style untuk ruang tamu dan 18 style lagi untuk bilik tidur..menarikkkk kan?
haa siapa yang nak remodel rumah tu nanti bolehlah datang ambik idea sikit


contoh macam untuk tilam kan..korang boleh pilih nak buat warna apa
segalanya idea tu datang dari customer..Courts boleh hasilkannya tau..
senang jer kan..mesti korang dapat seperti bilik yang diidamkan selama ni
ni contoh warna yang ada untuk korang pilih..rambang mata masa dekat sini


aku suka sofa di Courts sekarang ni sebab dah tak macam design lama
semua design baru..fresh dan sangat modern..ni antara yang berkenan di hati
cantikkan..ceria rumah kalau letak ni..memang boleh dapat idea di sini
dari ruang tamu sampailah ke bilik tidur..semua cantik cantik dan modern


lagi satu nak bagitau semua..bermula dengan pembelian sebanyak RM1000
korang akan layak untuk dapatkan barang seperti handphone pada harga RM1
yer RM1 sahajaaaa..ada macam macam smart phone yang ditawarkan..
contohnya RM1000-RM2000 boleh dapatkan Alcatel Smartphone hanya RM1


para bloggers bersama CEO Courts yang sporting dan baik sangat ni..
so korang tunggu apa lagi..jangan lupa esok di Courts Setapak datang awal
macam nak grab mixer la esok..baru RM79 sahajaaaa..huwarghh dah lama nak
jangan lupa bawa cash tau untuk dapatkan offer ni..hanya pembelian tunai jer


ni antara sebab kenapa mudahnya membeli dengan Courts..antaranya jaminan produk
bukan setahun atau 2 tahun tapi 10 tahun..perghhh lama tu..polisi penukaran pun mudah
penghantaran dalam masa 5 jam sahaja..so korang tak perlu tunggu lama barang sampai
jaminan harga terendah ya..harga di Courts ni di semak setiap hari tau korang..



Courts Mammoth Setapak
Alamat: Jalan Genting Kelang, Setapak, 53300 Kuala Lumpur
Telefon: 03-4026 8989
Website: Courts Mammoth

150 orang terawal akan dapat 2 bantal..so jumpaaa esokkk ya!
jangan lupa ambil katalog masa masuk tu..so boleh plan nak amik yang mana



You Might Also Like

6 828 PinKy PinKo say Hi!

  1. wwah..harga memang murah giler..

    ReplyDelete
  2. courts skrg ade jualan muhibbah, kalian sudah gi?? setapi kali lalu je rasa nak masuk tgk2 tp x pernah masuk pon sbb husband aq la.. setiap kali pon kata malas... hahaha. aq dgr org semua kata murah betul... tv, perabot semua ade. mcm2 pon ade diskaun byk ye???

    ReplyDelete
  3. Masih ade lg ke? Sy ingat tu jualan Muhibbah dah abis?

    ReplyDelete
  4. @Haffiza

    oh ye ke? sy x tau sbb tu tanya la haha. alamak terlepas lagi. pesta ekon masa tu pon terlepas, ni kali pon terlepas. member semua gi pon beli byk benda la. semua pon kat harga murah... ni la husband i malas! ade yg beli tv dpt free extended warranty lagi

    ReplyDelete
  5. azizah,

    sebenarnya ko blh tgk kat promosi terbaru dia org, 'jimat2 senang sahaja'. sama je mcm jualan muhibbah diskaun pon byk hahahaha. lagipon pesta tv tu pon ade lagi. ni masa baik utk beli aq rasa sbb blh la beli benda utk rumah sebelum akhir tahun nanti utk buat jamuan. hahahaha. nanti guest aq semua terkejut kenapa semua benda kat rumah baru2 hahaha.

    ReplyDelete
  6. courts mmg best la, baru hari tu je sy sapu byk benda balik rumah hahaha. dgn lagi flexicredit xyah nak keluar duit byk2 tu. blh byr ansuran sampai 72 bln O.O x pernah sy tgk benda mcm ni. satu bln byr 100-200 je. okay la x berat sangat

    ReplyDelete

Please have some respect and be courteous when you comment in my blog =)

Thanks peeps!