Followers

So Much More: Kempen Johnson's Baby bersama KPJ Ampang Puteri

10:16:00 AM


baru baru ni diberi peluang untuk join satu kempen yang melibatkan nama besar
iaitu Johnson's Baby dengan kerjasama daripada KPJ Ampang Puteri..
kempen So Much More ni sangat memberi banyak ilmu terutamanya pada para ibu
contohnya The Power of Smell and Touch..The Power of Bath Time..dan banyak lagi


antara panel yang hadir dan sangat pakar dalam bidang masing masing adalah
En. Robert Kwon, Regional Director dari Johnson's Baby Asia Pacific
En. Pabitra Ghosh, Technology Manager South East  Asia Givaudan Fragrances
Doktor Nomee Ashikin, Doktor Paediatrik Hospital KPJ Ampang Puteri
dan tidak dilupakan celebrity mom yang sangat cantik haruslah Scha Al-Yahya..


selain itu, kempen So Much More ini juga diserikan dengan kehadiran VIP iaitu
Yang Berhormat Datuk Hajah Azizah Datuk Seri Panglima Haji Mohamad Dun 
yang merupakan Timbalan Menteri Kementerian Wanita, Keluarga & Masyarakat
En.Stuart Crabb, Country Director Johnson's Baby juga hadir pada hari tersebut

 selain itu Dato' Dr Abdul Wahab Ghani, Medical Director KPJ Ampang Puteri
dan ramai lagi pakar pakar yang hadir pada hari pelancaran Kempen So More
 sangat sangat memberikan ilmu yang berguna terutama di zaman yang canggih ni
ibu bapa kurang waktu bersama yang berkualiti bersama anak anak di rumah..


untuk para ibu semua..waktu mandilah merupakan waktu ikatan antara ibu & anak
bukan hanya sekadar dapat membersihkan diri tapi juga pada waktu mandilah
anak anak akan merasakan kita lebih dekat dengan mereka dan mampu menghasilkan
waktu yang paling berkualiti untuk menggalakkan perkembangan minda anak anak


melalui sentuhan kasih daripada ibu bapa, buih buih yang terhasil daripada sabun
dan bau yang wangi akan membuatkan anak seronok seterusnya dapat mewujudkan
satu aura yang positif dan perkembangan yang sihat sekiranya dijadikan rutin setiap hari
kalau mommies nak tahu, bau yang wangi mampu membangkitkan emosi yang bagus

mengikut kajian, anak anak yang dimandikan dengan produk yang harum akan
30% lebih kuat ikatannya antara ibu dan anak selepas mandi dan yang bestnya
25% daripadanya akan kurang menangis sebelum tido..sebabnya wangian tadi
mampu merangsang emosi anak anak untuk lebih ceria dan memberi aura yang baik


lagi satu nak share dengan semua, bila anak bermain dengan percikan buih buih
ia dapat membantu mereka membangunkan koordinasi tangan dan mata..
masa mandi ni juga, ibu ibu boleh lah nyanyi happy happy atau ajarkan ABC
sambil mandi sambil belajar..jadikan waktu mandi anak lebih menarik dari biasa

dengan Johnson's Baby, semua yang ibu ibu perlukan ada..1 jenama besar
kalau sebut bayi..automatik akan ingat Johnsons kan..dari produk mandian
sampailah pada produk urutan bayi..semua ada..lepas kita mandikan anak..
amalkan untuk urut badan anak dengan minyak..ianya akan melegakan anak

barulah mood anak kita sentiasa ok jer..kalau nak urut lebih prefer guna minyak
daripada lotion ya..sebab minyak ni memang dihasilkan untuk tujuan urutan..
dulu kak fink tak tahu..lotion pun kak fink guna untuk urutan pada anak..
nasiblah ada kempen So Much More..baru jelas kegunaan sesuatu produk tu

untuk lebih lanjut dan ilmu yang menarik untuk dipelajari oleh para ibu semua
bolehlah klik website: www.johnsonsbaby.com




You Might Also Like

4 828 PinKy PinKo say Hi!

  1. untuk mandian anak2 saya pun guna johnson ..bau nya tu sedap..bau anak2..:)

    ReplyDelete
  2. Dari bujang sampai dah ada anak Johnson antara yang tersenarai utk mandian diri dan anak2..

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum diya...suka sangat bau dari jenama Johnson ni...mmg dah bau baby jer..;)

    ReplyDelete

Please have some respect and be courteous when you comment in my blog =)

Thanks peeps!