Followers

Kidzania: Majlis Pengiktirafan dan Promosi Cuti Sekolah dengan Dynas Mokhtar

9:59:00 AM


hari tu, kak fink berkesempatan join event bersama Kidzania Kuala Lumpur
untuk Majlis Pengiktirafan Kidzania Kuala Lumpur yang dilantik sebagai
rakan kokurikulum Kementerian Pendidikan Malaysia..tahniah buat KidZania!
majlis pengiktirafan tersebut telah diadakan di ruangan teater KidZania sendiri

sijil pengiktirafan tersebut telah disampaikan oleh Puan Hajjah Rozainum Ahmad
yang merupakan Pengarah Kokurikulum dan Seni Kementerian Pendidikan Malaysia
kepada Puan Susanah Abdul Rani, Pentadbir KidZania Kuala Lumpur & Singapura
moga KidZania akan qterus meraih lebih banyak anugerah di masa akan datang..



masa dalam Kidzania ni, bukan anak anak jer excited tapi mak pun sama suka
di sini macam macam anak boleh explore..ada lebih kurang 100 jenis pekerjaan
yang boleh anak anak kita cuba ok..sesuai sangat untuk anak anak yang berumur
4-14 tahun..plus dengan konsep indoor yang Kidzania sediakan memanglah selesa



di Kidzania ni kanak kanak berpeluang mencuba melakukan pekerjaan dan kerjaya
yang berkaitan dengan kehidupan dewasa nanti..konsepnya bermain sambil belajar
banyak sangat aktivit yang menghiburkan dan membantu perkembangan anak anak
tak percaya? bawa anak dekat sini..mesti tak cukup sehari di KidZania..seronok!


dekat sini nanti anak korang akan bergaul dengan anak anak lain yang ada..
dari situ lah mereka akan lebih aktif dan memberi keyakinan untuk berinteraksi
mommies jangan risau sebab dekat sini juga sudah dilengkapi dengan akses
keselamatan yang tinggi untuk anak anak kita selamat bermain dan belajar..


seriously memang tak cukup masa sehari kalau nak anak anak nak cuba semua
seronok sangat duduk dalam Kidzania tu..memang berbaloi bawa anak ke sini
ooh yaaa untuk cuti sekolah ni ada promosi tau kalau korang nak bawa anak anak
2 Kids & 1 Adult hanya berharga RM158..boleh berpeluang jumpa Dynas Mokhtar


jangan lupa masukkan promo code masa korang buat online purchase tu nanti ok
Discount code: D185EPFFFRP1BAD
promosi ni valid dari  15 May sehingga 14 Jun 2015..so cepat cepat beli untuk anak
untuk lebih details..mommies boleh klik link website, facebook atau call terus..


Phone: 1 300 88 KIDZ (5439)
Address:
Curve NX, 18 Jalan PJU 7/5,
Mutiara Damansara,47810 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan, Malaysia.

serius best dalam KidZania..anak anak pun boleh improve english tau
tahniah sekali lagi untuk KidZania..


You Might Also Like

1 828 PinKy PinKo say Hi!

  1. Baguskan bawak anak2 ke kidzania...jln2 sambil belajar kekdahnya...

    ReplyDelete

Please have some respect and be courteous when you comment in my blog =)

Thanks peeps!