Followers

Buffet Ramadhan Hotel Grand BlueWave Shah Alam: Promosi 10 Ramadhan Pertama di Restoran Royale Songket

9:45:00 AM


hi korang..entry makanan lagi hikhik..kali ni nak share dengan korang semua
menu menu buffet ramadhan yang terdapat di Hotel Grand BlueWave Shah Alam
yang pentinggggg tetap ada kambing ok..so peminat kambing jangan susah hati
kemain seksi kambing tu terhidang..ok sebelum tu nak tunjuk dulu kesemua menu



taraaaaaaa...terdapat 250 jenis makanan yang akan dihidangkan dalam buffet ni
antara yang istimewa adalah seperti Mee Udang Sado, Kambing Panggang Istimewa
Turkeys Skewer..Ayam Golek Percik..Aiskrim Pukat..Cendol Istimewa..Air Kelapa..
dann banyakkkk lagi untuk korang cuba di Hotel Grand BlueWave Shah Alam ni


ok meh kita bagi tunjuk satu persatu menu secara dekat..jangan menitis airliur tu
yang penting dekat sini ada juga Ketupat..Lemang Pulut Hitam..Lemang Buluh..
pelbagai jenis kerabu..Sup Ekor Pandan Berempah..Sup Singgang Telur Puyuh
Bubur Lambuk pun hadoooo..Satay, Pizza, Serunding tu semua ada..banyak pilihan




selain tu bagi yang suka seafood..mesti korang akan tergoda dengan Tiger Prawn
Slipper Lobster..Oyster..Mussels..Crab..oh maiii besar besar ok makanan laut ni
dan untuk kanak kanak pulak tarikannya haruslah Aiskrim..Cotton Candy..Pop Corn
mesti anak korang teruja nak berbuka puasa di sini..sesekali belanja anak anak kan



yang bestnyer kan korang..ada harga early birds ya..harga untuk 1-10 ramadhan:
Dewasa: RM90.00 +
Kanak kanak & Warga Emas: RM58.00+

11 ramadhan ke atas harganya pula:
Dewasa: RM125.00 +
Kanak kanak & Warga Emas: RM70 +

Sabtu, Ahad & Cuti Umum:
1 Dewasa + 1 Kanak kanak: RM170.00 +

Sebarang tempahan buffet ramadhan bolehlah menghubungi:
03-5511 8811 sambungan 2801, 2804 & 2806


Alamat:
Hotel Grand BlueWave Shah Alam
Persiaran Perbandaran, Seksyen 14, 40000 Shah Alam Selangor


ooo ya dekat sini juga Solat Maghrib, Isyak & Terawih secara berjemaah..
saper nak jimat boleh dapatkan harga early birds tu ya..call sekarang!



You Might Also Like

7 828 PinKy PinKo say Hi!

  1. nak curi pic yg ada cep cep tu kakkk! hahahaha

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum diya...wah memang seronoklah..tengok gambar jer dah buka selera ni...:)

    ReplyDelete
  3. tengok gambar rasa terpanggil untuk ke sana >__<

    ReplyDelete

Please have some respect and be courteous when you comment in my blog =)

Thanks peeps!