Followers

Citicars Malaysia: Servis kereta di pusat membeli belah dengan harga berpatutan

10:59:00 AM


tugas mak yang ada anak 4 macam aku ni memang sangat busy..padahal surirumah jer
tapi sebab duduk berjauhan dengan husband..semua kena buat sendiri ya..berdikari..
termasuk servis kereta..tapi bila dah tau Citicars ni dalam shopping mall..wahhh!
ini memang membahagiakan..sambil beli groceries...sambil servis kereta..jimat masa..


macam yang aku pergi weekend lepas..Citicars yang di cawangan Paradigm Mall..
sangat cepat dan teratur..masuk check in kereta..terus staff dia ambil kunci dan park
korang hanya perlu duduk di dalam tempat berhawa dingin sambil santai santai jer
antara servis servis yang aku buat hari tu di Citicars Paradigm Mall seperti di bawah ni:

Montez SR3 Semi Synthetic Engine Oil
Anti-rust
Air Filter Cleaning Sevice
Windshield Washer Top Up
Citicars Signature 26 Inspection Points Check
Vehicle Diagnosis
Citicars Service History Booklet
Labour


settle ni terus buat Tyre Alignment dan Tyre Balancing..haa ni paling penting ya
tak de lah nanti korang pusing kiri..kereta pergi kanan hahahaha..bahaya ok..
so alignment kereta hendaklah sentiasa dalam keadaan baik..kena check tau..
jangan pandai bawa jer tapi kena amik tahu sikit sikit pasal kereta ni..terutama ladies


lepas dah siap semua tu..staff Citicars akan isikan tayar kereta dengan Nitrogen Air..
haaa ada beza tau isi angin biasa dengan Nitrogen Air..kereta akan lebih ringan nanti
bila korang bawa, korang akan rasa lah perbezaan tu..so lepas ni vote for Nitrogen Air
selesaiii semua tu..kereta akan ditest drive dulu..barulah complete proses servis tadi


so far memang aku puas hatiii sangat dengan servis dari Citicars ni..teliti dan selesa..
selesa dari segi layanan..dari segi harga pun tak mahal walaupun dalam shopping mall
harga berpatutan..sekarang ni ada promotion tau..sesaper yang nak grab promo..
cepat cepat call citicars yang berhampiran dengan tempat korang dan buat temujanji


dan..untuk pembaca blog pinkymomma.com ni..kalau korang pergi mana mana
cawangan Citicars Malaysia..bila korang tukar tayar atau buat any pakej servis di situ
secara automatiknya korang entitle untuk FREE Tyre Alignment..FREE Tyre Balancing
dan FREE Nitrogen Air..walaupun korang beli satu tayar jer..korang dah entitle ok..

kod promo: pinkymomma009

untuk info lebih lanjut lagi..korang semua bolehlah terjah segala links di bawah ni..
Facebook: Citicars Malaysia
Instagram: Citicars Malaysia

 Address (HQ):
C-13A-22 Block C Level 13A, Unit 22 Scott Garden Soho Old Klang Road, 
58200 Kuala Lumpur

Telefon No. (HQ):
03-7971 5610
slogan Citicars: Convenience, Affordability, Realibity, Effiency
layanan memang terbaik..staff sangat mesraaaa alam..gud job Citicars Malaysia!



You Might Also Like

8 828 PinKy PinKo say Hi!

  1. menariks... yer lah nanti nak try juga.. ;)

    ReplyDelete
  2. nasiblah husband akak pandai servis kete sendiri, kalau tak cam diya jugaklah akak ni kena hantar kat pusat servis..

    tapi oklah dia buat pusat servis dlm shopping mall ni, sambil tunggu kereta siap boleh pi shopping dulu..

    ReplyDelete
  3. kalo pegi terus jerit "saya kawan pinky momma!!!" agak-agak dpt tak servis percuma..?kekekee..

    ReplyDelete
  4. Hmmm... menarik... TQ sharing...

    ReplyDelete
  5. kat penang ni ada ke citicars ni??nak kena check la..

    ReplyDelete
  6. bestnya sampai shopping boleh servis kereta

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum diya...menariknya...:)

    ReplyDelete

Please have some respect and be courteous when you comment in my blog =)

Thanks peeps!