Followers

KFC Zinger Rice Wrap: Blogger Party di Pavilion yang meriah!

10:08:00 AM


lepas event di ampang hari tu, kak fink sempat join blogger party di pavilion..
sempena KFC Zinger Wrap yang terbaru tu..korang dah rasa belum? sedappppp!
sesuai sangat untuk korang yang sibuk sangat sampai tak sempat nak tinggal meja
atau tetiba perut lapar sangat masa jalan tengah jam teruk..ok sila beli satu ya..

 
sebab satu pun korang dah mampu buat perut kenyang dan terisi penuh..gituu
harga pun tak lah mahal sangat..RM4.90 sahaja..ada nasi..ayam..sayur..complete
korang boleh beli secara ala carte atau didatangi dengan combo ya..pilih jer..
yang pasti harga masih mampu poket dan mengenyangkan perut korang nanti

 
bahan bahan yang ada dalam KFC Zinger Wrap tu mesit korang nak tahu kan
gabungan tortilla yang sangattttlah lembut sebagai wrapping segala isi di dalam
digulung bersama nasi colonel, sayuran segar seperti tomato, timun dan mayo hijau
tambahkan lagi dengan ketulan zinger yang rangup tu..rasa dia perghhhh terbaik!

 
hari tu kak fink tak makan dengan sos pun sebab makan gitu jer dah puas hati
tapi nak tambahkan lagi selera korang masa makan tu..nak letak sos pun boleh ya..
tapi jangan pelik kalau makannya tak cukup 1 Zinger Wrap..mesti bertambah nya
sebab masa party ni memang ada yang bertambah tau..sedappp le tuuu..hahahaha
 
selain tu ada sekarang ni korang korang yang kaki instagram tu kan..meh sini
jom join satu contest kerjasama dari KFC Malaysia dan radio Fly & One FM
senang jer..just upload gambar dengan muka yang sedih..kecewa sebab tak lunch
dan jangan lupa untuk hashtag #GrumpyNoLunchFace..tu jer..senang kan?


 thanks KFC Malaysia untuk event blogger party yang sangat meriah dan ceria
banyak games..banyak makan hahaha..banyak bloggers yang hadir hari tu..
banyakkkk voucher KFC tu penting bahahaha...untuk yang teringin nak cuba
KFC Zinger Rice Wrap dapatkan di KFC yang berdekatan..RM4.90 sahajaaaa
 
untuk lebih lanjut korang boleh klik:
instagram: @KFCMalaysia
facebook: KFC Malaysia
website: www.kfc.com.my
 
readers kak fink cepat amik gambar dan jangan lupa hashtag untuk menang!
yang nak cuba KFC Zinger Rice Wrap..silakan cuba..sedapp ooo..
 

You Might Also Like

7 828 PinKy PinKo say Hi!

  1. Nampak macam kimbap pun ada.. Serius terliur.. Mesti cuba nih! ^_^

    ReplyDelete
  2. ermm sedapnye.. jeles wokeh hehehe

    ReplyDelete
  3. kena tunggu lepas raya la baru saya boleh cuba..heheh...suami saya pun kata sedap..cuma untuk perut besar dia saiz nya kurang memuaskan..hahahahah

    ReplyDelete
  4. Nampak sedap...mesti ank2 ciknad suka...nak try la nnti

    ReplyDelete
  5. semua dalam 1..klu byk keja sgt berbaloi beli nie

    ReplyDelete

Please have some respect and be courteous when you comment in my blog =)

Thanks peeps!