Followers

Lamido: Shopping barang barang murah di sana

10:38:00 AM


aku ni nama jer surirumah tapi keluar hanya untuk hantar dan jemput anak sekolah
hujung minggu pula keluar untuk beli groceries atau balik rumah ayah..shopping?
lebih suka online shopping...boleh jadi ketagih tau membeli secara online ni
nak nak pulak kalau website tu jual barang yang murah murah kan..lagi teruja kakak

baru ni try shopping dengan Lamido..adik beradik dengan Lazada juga ni..
senang sangat proses pembelian di Lamido..just pilih dan bayar ikut bank yang ada
Lamido ada banyak pilihan bank..so tak perlu risau nak transfer guna bank mana
yang buat korang rasa lebih selamat sebab kita bayar kepada Lamido dulu


bukan terus ke seller..so urusan tu lebih senang..sebab di Lamido banyak sellers
kalau kata korang beli barang barang dari pelbagai jenis sellers..tak de pening nanti
total semua dan bayar je pada Lamido..mudahkan..kita pun tak serabut mana satu
macam aku..hari tu aku beli Shake & Take ni..ada 2 botol..murahhh dalam RM30+


kengkonon tengah fasa berdiet sekarang ni kan..tu yang nak sangat Shake & Take
bukan tu jer..ada juga lagi 2 barang yang di order..tapi yang tu tak sampai lagi
baru sampai Shake & Take..so far puas hati..barang pun tak pecah..selamat jer..
tengah tunggu car vacuum dan jam dari Lamido sampai...cant waittt..cepatlah sampai

korang pun kalau nak beli online dengan harga yang murah..senang jer
laju laju klik Lamido.com.my sekarang!




You Might Also Like

5 828 PinKy PinKo say Hi!

  1. xpnh try lg beli melalui ni.. nnti leh cuba..

    ReplyDelete
  2. port baru untuk shopping la boleh terjah nie

    ReplyDelete
  3. sekarang orang dah sibuk nak keluar shopping..beli online la senang..jimat masa..

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum diya...mcm best jer tapi x pernah cuba lg...;)

    ReplyDelete
  5. akak tak pernah shopping online kat lazada atau lamido ni.. tp kat lelong pernah lah.. nanti nak try lah survey2 brg kat lamido ni..

    ReplyDelete

Please have some respect and be courteous when you comment in my blog =)

Thanks peeps!