Followers

Dream For My Child: Menang iPad Air 2 yang bernilai RM1,599 dengan mudah!

9:29:00 AM


korang dah tengok belum video AmMetLife? hari tu kan masa aku tengok video ni
bila dah bergelar mama ni..memang ada satu harapan dan impian untuk anak kan
semuanya kita nak yang terbaik untuk anak anak kita..nak tengok anak berjaya..
nak tengok anak anak bahagia dan senang walaupun diri sendiri susah tak pe kan..


so saper yang belum tengok lagi video ni tu..meh sini aku nak share dekat sini..
pengorbanan seorang ayah yang sanggup buat apa saja untuk anak dia..sebak nya
kerja berat berat..tak ada duit tapi bila anak nak makan apa..tetap akan bayar..
lepas hantar anak sekolah..berlari pergi kerja..depan anak pakai kemas kemas..


padahal belakang anak..kerja sampai berpeluh peluh semata mata nak cari rezeki
asalkan impian dia sebagai bapa nak tengok anak berjaya tercapai..tersentuh sangat
 pengorbanan dan kasih sayang seorang yang bergelar bapa..eh korang kena tengok
aku juga sebagai mama mempunyai impian dan harapan untuk 4 orang anak tersayang..


kalau di tanya apa aku punyer #DreamForMyChild..yang pastinya adalah:
"moga mereka sihat semuanya..terutama kembar yang ada bengkak buah pinggang
tak perlu melalui proses pemeriksaan yang sakit di hospital..boleh makan apa sahaja
aktif seperti anak anak yang lain..sentiasa gembira dan mengukirkan senyuman..
 berjaya dalam bidang yang diminati..berguna kepada agama, ibu bapa & masyarakat"


korang pun mesti ada #DreamForMyChild kan? so apa kata korang kongsikan
apa sahaja impian untuk anak anda dan hantarkan di ruangan website AmMetLife..
korang berpeluang memenangi iPad Air 2 yang dilengkapi dengan aplikasi pendidikan
bernilai RM1,599 setiap minggu..bermula dari 27 Januari sehingga 3 April 2015
 jadi ada sebanyak 10 buah iPad akan diberikan kepada pemenang..bestttkan!


senang jer..hanya kongsi dan hantarkan #DreamForMyChild ..tu jer mommies
pemenang yang bertuah akan di announce setiap minggu ya..haaa excited tak?
sekali lagi laju laju klik webiste AmMetLife dan hantar #DreamForMyChild..

followers kak fink hantar banyak banyak tau..kak fink nak korang menang!!
rugi tak join tau...submit sekarang mommies..

You Might Also Like

6 828 PinKy PinKo say Hi!

Please have some respect and be courteous when you comment in my blog =)

Thanks peeps!