Followers

Nestle Bliss Supermarket Sweep Contest: Shopping FREE dalam masa 8 minit!

6:37:00 PM

sponsored post darlings..scroll down for new entry ;)

hi korang..weekend kalau tak tau nak pergi mana mana meh sini rapat rapat..
kak fink nak ajak korang menang hadiah super ohsem yang di tawarkan dari Nestle Bliss
pemenang contest ni boleh shopping apa sajaaaa..letaklah semua benda yang korang nak
dengan syarat dalam masa 8 minit..dan barang tu korang akan dapat FREE..perghhhh


kalau aku menang..memanglah aku sawan..1st sekali harus aku amik susu anak anak
lepas tu diapers..lepas tu eskrem.lepas tu lauk pauk..wahhh berangan sudah niiii
cer korang bayangkan..kalau lah korang pemenang yang bertuah tu..mesti bahagia..
maklum segala kos perbelanjaan bulan tu dapat dijimatkan..so apa tunggu lagiii..


tak susah pun untuk join contest ni..just beli barangan Nestle Bliss yang terdiri daripada:
Nestle Natural Set Yogurt..Nestle Bliss Yogurt Drink..Nestle Smooth & Fruity Yogurt
Nestle Greek Yogurt..Nestle Fat Free Yogurt..tengok jer gambar di atas ni ok..
so korang boleh start cari dan beli barang barang ni dan join terus contest mudah ni


klik Facebook Nestle Bliss dan jawab soalan mudah yang diberi nanti ok..
akan ada pemenang untuk setiap minggu..submit entries beserta bukti pembelian ke:
Nestle Bliss Supermarket Sweep
Peti Surat 8812, Pejabat POS Kelana Jaya,
46798 Petaling Jaya,Selangor Darul Ehsan.


abg long memang favourite dia air yogurt terutama strawberry..1 hari..1 botol pun boleh
abg ngah pulak suka yogurt tu..kadang kadang bukan makan macam tu jer..siap sapu roti
dia kata rasa macam makan dengan aiskrim..amboiiii sedap sangat lah tu..makan lah nak..
benda berkhasiat korang nak makan..mama tak marah..baik untuk penghadaman juga


sila simpan resit korang sehingga pemenang diumumkan tau..contest ni start dari
1 Mei 2014 sehingga 9 Julai 2014..haaaa ada masa lagi ok korang..join! join!
sebab kan..akan ada 100 orang pemenang yang akan dipilih untuk 10 minggu..hoihh
mana tau korang salah seorang yang bertuah tu..tak salah mencuba..lagipun tak susah
ingat beli produk Nestle Bliss yang di beritahu di atas..buy MORE..win MORE



You Might Also Like

2 828 PinKy PinKo say Hi!

  1. Ok akak thanks for da info...nak join nti..in shaa Allah ada rezeki x kemana

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum diya...sedapnya nak juga la n thanks info ini...:)

    ReplyDelete

Please have some respect and be courteous when you comment in my blog =)

Thanks peeps!