Followers

Majalah Pa&Ma: Pinky Momma dikeluaran Hari Ibu bulan Mei 2014

10:13:00 AM


petang hari tu dapat parcel dari karang kraf..alorlorlor mekasih intan untuk ini..
sajer nak bagitau uols..dapatkanlah majalah Pa&Ma edisi Hari Ibu bulan 5 ni..
ada gambar kak fink yang pink melampau kat dalam tu bahahaha..mata ke atas..
sebab pakai baju pink lah muka kemahen senyum jer..warna lain kalu tak pasti..



alhamdulillah..dah keluar di pasaran walaupun sekarang baru bulan April..
eh Pa&Ma memang advance..keluaran May..April dah keluar dah..boleh cari..
thanx untuk kak Eizan..editor majalah Pa&Ma yang mesej ahdik fink hari tu
terima kasih juga pada intan..selaku penulis dalam ruangan chit chat mama



eh tak dilupakan pada fotographer alang yang havoc..havoc..dari iols ni kayu..
boleh la tersenyum macam tu kan hakhakhak..dia memang kelakar..alang best!
dapat pulak partner hari tu sicantik manis Irena Adam..sama sama berkongsi kisah
orang tanya kisah apa kak? alar korang ni pergilah baca..beli satu Pa&Ma nanti eh



sekadar berkongsi kisah sebagai seorang mama..segalanya cerita anak anak..
sempena hari ibu diberikan peluang ni terasa sangat bermakna untuk iols..
ada banyak lagi kisah dan intipati yang menarik sempena keluaran hari ibu ni.
kalau tak nak tengok muka ahkak pun...citer lain ada lagi dalam tu okeng..


sekian sahaja melaporkan..tak sabar untuk Mega Santai Pa&Ma
di cherating 26 - 27 haribulan ni..



You Might Also Like

18 828 PinKy PinKo say Hi!

  1. kemahen pinky2 lagi ek
    pepun tahniah!!

    ReplyDelete
  2. Seronoknya dapat masuk majalah. Dah beli dah majalah tu, patut masa mula2 tengok macam kenal je.Pas baca baru dapat kepastian

    ReplyDelete
  3. asal ida cari tak jumpe dari hari tu lagi.. kedai umah ida tak up to date aaaaaa.. cis! tak pe tak pe cari lagii hehehhee

    ReplyDelete
  4. Ohsemlah... akan kudapatkan di pasaran..
    Yang kat Cherating confirm happening..

    ReplyDelete
  5. Thumbs up!!bestnya masuk magazine..ni kalau ayu msk magazine ada jgk org kg tanjat boboi gituh hehe

    ReplyDelete
  6. Alhamdulilah kak diya...cantik sgt tau warna pink tu ngan sis...tahniah sis...dah beli majalah pama...puas baca heheh...cerita pasal pengalaman bersalin an cerita abg ngah yg unik...heheheh semua ju pernah baca dlm blog akak tau...yeyyyy...terima kasih kak diya, kasi tau Qi pun ada gak muka tecik dlm majalah yg sama sherasiii :)

    ReplyDelete

Please have some respect and be courteous when you comment in my blog =)

Thanks peeps!