Followers

Philips Avent Mummy’s Wishing Wall Contest: Hadiah Menarik dari Philips

8:27:00 AM


sponsored post darlings..scroll down for new entry ya ;)

korang mesti biasa dengar brand avent kan..fofular sangat brand ni dikalangan mama
ok meh nak share satuuu good news..korang boleh menang hadiah dari Philips Avent
dengan menyertai Philips Avent Mummy's Wishing Wall Contest..ok camner nak join?
mudah jer LIKE page Philips Avent Malaysia..KLIK pada Mums Wishing Wall..


wish apa pulak ni? ooo senang jer...submit gambar anak korang yang paling kreatif
berserta wish korang as mama untuk anak anak tersayang..aduh senang sangat ni
wish mesti related dengan 4 kategori iaitu Health, Safety, Education & Others okeh..
boleh submit 5 gambar anak anak yang korang rasa paling bestttt..paling menarik!

ok aku bagi contoh la yer..mula mula klik apps yang ada di Mums Wishing Wall..
klik lagi di Submit Your Entry..nanti akan keluar form untuk korang isi details di situ
select lah gambar mana yang palingggggg kreatif supaya orang tertarik untuk vote
select lah salah satu kategori seperti health, safety, education ataupun others..



wish korang tu mesti lah tidak melebihi 500 karekter ya..so easy sangat kan..
then..boleh share di Facebook korang..twitter ataupun instagram untuk orang vote
mesti nak tahu..hadiah menarik yang ditawarkan daripada Philips kan..meh nak bagitau
pemenang bertuah layak memenangi hadiah Ohsem bernilai RM699 daripada Philips..

jangan lupa masukkan sekali hashtag #PhilipsMumsWish disetiap wish tu okeh..
selain itu..10 top ten voters akan memenangi barangan daripada Philips iaitu..
Philips AVENT Toddler Meal Time Set setiap seorang..mommies tunggu apa lagi?
contest ni bermula dari 24 Februari sehingga 30 Mac 2014..dah start semalam..

ingat jangan lupa hashtag contest ni #PhilipsMumsWish..all da best korang ;)



You Might Also Like

5 828 PinKy PinKo say Hi!

  1. Saya pun join kak. Hehehe

    Btw, sebenarnya 500 karakter kan? Bukan 500 word? Kalau 500 word macam karangan dah. Hehehe

    ReplyDelete
  2. selamat pagi
    singah blog awk dulu
    hehe

    ReplyDelete
  3. cam best jer ni :) baby lagi 2 bulan baru keluar.. mak dia da tak sabar2 hahaha :P


    tapi memang rasa nak pergi juga tengok2 kat midvalley tu dorang cakap 30% off menarik tu


    www.illyariffin.com

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum diya..wah mcm best jer...;)

    ReplyDelete
  5. Slm..

    Photo tu must be mak & anak kan ? Atau anak aje .

    ReplyDelete

Please have some respect and be courteous when you comment in my blog =)

Thanks peeps!