Followers

Ephyra: Super Best & Terbukti Berkesan!

10:07:00 AM


aku tak buat lagi entry review setelah menggunakan ephyra selama sebulan ni..
tapi saja post dekat FB..share rezeki bersama kawan dan readers di sana..alhamdulillah
ramai rupanyer yang nak mencuba ephyra..meh nak tunjuk korang keberkesanannya
eh ni pada diri aku..kesan ketara nampak terutama pada muka yang dulunya syahdis..


sebelum ni..kulit aku start ada masalah masa mengandungkan abg ngah..tension okeh
lepas tu ditambah lagi kekusaman tu bila mengandungkan kembar baru baru ni..adeh!
jerawat naik memekar bagaikan taman bunga di pipi..siap ada hitam hitam..mak stress!
cuba macam macam produk..tapi macam menghampakan jer..tersangatlah down..

tapi alhamdulillah setelah minum ephyra dengan konsistennya selama sebulan..wahhh
suami keding tegur..eh macam ok jer muka mama sekarang..bahahaha kerlazz u pa!
macam foyo lah kalau laki sendiri yang puji..tak pe..aku kasi bukti gambar kat korang
ni gambar baru bangun tido..tak de secalit bedak..apatah lagi foundation di pipiku..


wah itu ketolan ketolan jerawat sudah pupus..hitam hitam ada lagi skit..tapi dah pudar
so lepas ni bila keluar senang keje mak incik..pakai bedak ala ala jer..dah nampak ok
tak perlu lah susah hati nak tepek foundation bagai..anak dah 4 tak de masa nak camtu
semua pun nak cepat katanyer..alhamdulillah aku puas hati dengan ephyra..sukaaaaa..

so bila aku dah suka..dah jatuh hati..meh nak share dengan korang jugak rezeki ni
ramai cakap..wahhhh harga pinky momma dasyattt ni..alhamdulillah korang happy..
aku lagi happy sebab dapat tolong kawan kawan guna dan cantik bersama sama..
aku pegang prinsip more you give..more you get back..so tunggu apa lagi??

KEBAIKAN EPHYRA :
✔️Sesuai untuk lelaki dan perempuan
✔️Anda dapai merasai kesan dalam 10 hari
✔️Kesan Pencerahan Yang Menakjubkan
✔️Menggunakan gabungan antioksidan terhebat didunia
✔️Merawat serta mencegah jerawat
✔️ Wajah cerah berseri tanpa perlu SUNTIK atau RAWATAN LASER
✔️Mengecilkan liang roma
✔️ Merawat Eczema
✔️Mencegah kedutan dan kekenduran pada kulit
✔️ALTERNATIF kepada SUNTIKAN VITAMIN C dan GLUTATHIONE
✔️Menghilangkan Tompok Hitam dan Parut
✔️Meningkatkan fungsi setiap sel dan melambatkan proses penuaan
✔️ Mencegah kerosakan KOLAGEN
✔️Meningkatkan daya ketahanan badan
✔️ Rambut dan kuku menjadi lebih sihat
✔️Melindungi kulit daripada sinaran UA-B
✔️Menyembuhkan luka dan mencegah parut
✔️Badan menjadi lebih sihat dan bertenaga
✔️Membantu Menyah-toksik dan pencemaran didalam tubuh, melancarkan pelawasan 
dan menghasilkan kulit lebih cerah
✔️Mengawal nafsu makan dan melangsingkan tubuh badan

ibu ibu yang dalam berpantang & menyusu juga boleh minum..so dun worry ya..
ephyra tiada kandungan yang merbahayakan, 100 % semulajadi & selamat..
tiada tambahan gula,bahan pengawet,pewarna atau perisa tiruan..selamat & halal!
yang penting kulit lebih gebu dan flawless uolss..jimat duit make up korang kannn..
 

mama anak 4 memang tak cukup masa untuk nak make up dan amik masa yang lama
baru nak pegang lipstik..anak dah nangis..baru nak pegang blusher..anak dah berak..
alhamdulillah guna ephyra..aku cuma pakai bedak jer tanpa foundation..husband pun suka
sebab tak perlu tunggu lama katanyer..tenkiu..tenkiu ephyra..ketolan jerawat dah tak de!!

untuk ibu ibu yang menyusu badan juga sesuaaaiiiii sangat untuk minum yer..at least kan
susu korang tak putus...macam aku..anak kembar..ada 2 orang yang perlu disusukan..
susu tu sentiasa ada..alhamdulillah rezeki anak anak..dan manfaatnya baby pun dapat juga
anak akan jadi gebus jer..meh tengok gambar latest kembar membesar dengan jayanya


pelawasan selepas bersalin tersangatlah ada problem dulunya..kena selalu makan buah
aku sampai up status di facebook nak makan buah aper untuk bagi senang lawas okeh..
sedih sangat..tapi dengan epyhra..setiap pagi sekarang ni..terus jer pergi toilet..syok oo
bila dapat membuang di awal pagi..rasa legaaaa perut dan badan..hahahaha..serius ni!

plus..macam orang tahu..aku sekarang tersangat busy..sejak sejak abg long sekolah
jadi driver dia pergi dan balik sekolah..lepas tu..settle order customers..bungkus barang..
settle makan anak anak..kerja rumah..dengan ephyra..aku dapat selesaikan semuanya..
masih bertenaga walaupun seharian aku ke sana sini...korang nak extra tenaga juga?

haa kalau korang teringinnnn nak makan ephyra..dan dapatkan harga kasih sayang
dari hanya Pinky Momma? ok meh klik Facebook Pinky Momma dan PM terus..
insyaAllah..korang tak kan hampa dengan hasil dan harganya..trial set pun ada yer
saper beli dengan Pinky Momma..FREE SHAKER..FREE POSTAGE..amacam?
jom cuba jom..nak trial set pun hado..nak set untuk sebulan pun hado ;)
kita buat come back pada suami..makin berumur..makin gojes kak peah..



You Might Also Like

7 828 PinKy PinKo say Hi!

  1. Tawaran menarik... Ok nanti nak PM :)

    ReplyDelete
  2. hoho.
    mmg membeso dgn jayanye itu budak
    :)

    ReplyDelete
  3. Sama la ngan kite...ephyra mmg best

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum diya...mmg best ephyra ni banyak keberkesanannya terbaik...:)

    ReplyDelete

Please have some respect and be courteous when you comment in my blog =)

Thanks peeps!