Followers

Giveaway lagi untuk readers Pinky Momma dot Com..hadiah menarik uols..

9:00:00 AM


ini adalah sticky post entry hingga 30 October..scroll bawah untuk entry baru yer!

ok meh dekat dekat meh..ada satu giveaway yang super senang untuk korang join..
macam biasa hanya untuk readers Pinky Momma dot Com yang tersayang ini sahaja..
dipendekkan citer..apa yang korang perlu lakukan hanyalah seperti di bawah ini jer..

1. Followers Blog Pinky Momma dot Com dan LIKE Page Pinky Momma
3. Tag 5 orang kawan untuk join dan memeriahkan Give away ni
4. Lengkapkan slogan seperti di bawah:
"Saya ingin pengalaman berspa di rumah dengan Savon de Bali kerana..."

Ok siap! Submit link entry korang di ruangan bawah entry ni supaya senang nanti..
ai akan compile kan semua entry entry korang untuk pihak sponsor pilih pemenang!
haaaa mesti nak tahu apakah hadiahnyer kan? akan ada 4 orang pemenang bertuah..
dan hadiah yang ditawarkan merupakan hamper seperti di bawah dari Savon de Bali


psssttt pssssttt korang mesti nak tengok wajah cantik dan mulus isteri pengasas kan..
anak dah besar..tapi masih cantik..masa mula mula jumpa tu..iols macam tak percaya jer
tapi bila dia cakap..anak dia dah anak dara dahhh..biar betul?? gorjes nyer Pn. Mimie ni
kulit dia bersih jer..ai is jeles...terus rasa nak tenyeh sabun tu banyak kali hahaha..
 untuk order sabun ni..boleh call 012-313 4746 atau email Jazzmy81@yahoo.com
TQ Savon de Bali untuk tajaan hadiah yang best dan ohsem ni..boleh cantik sama sama..
lelaki pun boleh join sebab sabun dari Savon de Bali ni semua golongan boleh guna..
dan yang penting..keluaran mereka adalah dari bahan semulajadi gittuuu..amacam?
ajak kawan kawan korang semua join and try your luck bebeh..sebab senang kan..

make sure korang ikut semua syarat dan peraturan yang di atas untuk menang tau..
sekiranya salah satu syarat tak diikuti..automatik penyertaan tersebut terbatal..adeh
tak susah pun..cuma LIKE..LIKE..dan nyatakan slogan sekreatif mungkin sahaja..
nak bodek silakan kahkahkah..mana tau korang yang akan Puan Mimie pilih nanti..

Give away bermula 1 October - 30 October 2013..
jangan tunggu lagi..submit sekarang!



You Might Also Like

15 828 PinKy PinKo say Hi!

  1. Wahhh sampai 30 oktober...bes2 nih sis...nak join...nanti Umi Qi buat ye...

    ReplyDelete
  2. hui..hui..hui...sejak pas bersalin ni gigih PM ye...go PM..

    ReplyDelete
  3. http://lipslikesugar87.blogspot.com/2013/10/giveaway-untuk-readers-pinky-momma-dot.html

    akk ni saya punya.hehehe

    ReplyDelete
  4. nak joinlah . .dah lama x join Ga :)

    ReplyDelete
  5. Dah lama x join GA. Hahaha.nak join

    ReplyDelete
  6. http://nurul-izwa.blogspot.com/2013/10/give-away-dari-pinky-mommasaya-mahusaya.html?m=0

    Saya sudah!Saya mahu!saya nak hadiah ni! :D

    ReplyDelete

  7. Dah join Yayyyyy

    http://ekahafizy.blogspot.com/2013/10/ga-savon-de-bali-with-pinky-mommacom.html

    ReplyDelete
  8. Saya join : http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/10/giveaway-lagi-untuk-readers-pinky-momma.html

    ReplyDelete
  9. Salam :)

    http://tieyniff.blogspot.com/2013/10/giveaway-untuk-readers-pinky-momma-dot.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum sis comel :)umi Qi dah join GA meletops nih...ini dia link:

    http://heartstoryteller.blogspot.com/2013/10/ga-pinky-mommacom-savon-de-bali.html

    ReplyDelete
  11. kepada semua yang dah join contest ni..terima kasih diucapkan dan tunggu kami umumkan pemenang minggu depan.

    Terima kasih

    ReplyDelete

Please have some respect and be courteous when you comment in my blog =)

Thanks peeps!