Followers

Azam Raya Watsons Event bersama Faizal Tahir di Pavillion

5:14:00 PM


nak dekat dekat raya ni..kita boleh nampak banyak company yang buat kempen kan
tak dilupakan juga dengan Watsons..kali ni tema adalah Azam Raya..menarik ok..
selalunyer tahun baru jer ada azam..tapi Watsons muncul dengan idea baru Azam Raya..
masa mula mula sampai..ramai juga bloggers dan media lain yang di jemput..meriah!



bertempat di Al-Amar Lebanese Cuisine, Pavilion..Azam Raya ni diserikan dengan
kehadiran artis merangkap duta Watsons, Faizal Tahir..kecik jer orangnyer faizal ni..
dimulakan dengan kata aluan dari Jessica Ng, Director of Marketing & Business Dev.
dan diikuti oleh Faizal Tahir yang di pengerusikan oleh MC of the day, Danny Hoh..


Watsons akan adakan Major Raya Sale yang akan bermula dari 18 Julai - 2 September
pelanggan yang purchase sebanyak RM30 ke atas di Watsons berpeluang dapat tiket!
haaa menarik ni..tiket untuk menghadiri Sambutan Hari Raya bersama Faizal Tahir
pada 6 September 2013 di Plaza Angsana, Johor Bahru yer..selamat bershopping tau..

kempen Azam Raya pulak bermula dari 18 Julai 2013 ni..di mana korang boleh..
LIKE Facebook Watsons Malaysia dan submit apa azam korang untuk raya tahun ni
mana mana azam yang terpilih akan menangi hadiah yang tersangattttlah ai sukaaa..
Faizal Tahir akan datang ke rumah korang untuk berhari raya menghiburkan tetamu


dan yang penting..catering jugak di taja!!! yer di taja! ohh maiii..kerlazz kannn..
tak perlu susah susah nak masak hahaha..selain itu, Faizal Tahir akan compose lagu
berdasarkan Azam Raya yang terpilih itu..dan lagu raya tersebut akan didendangkan..
di saluran TV, corong corong radio dan jugak You Tube wohooo..amacam? nak?


ok tunggu 18 Julai ni dan submit Azam Raya korang okeh..mana tau korang bertuah
tak susah mana pun kan? LIKE dan SHARE sahaja..semudah itu jer oii..ooh yer..
dah alang alang jumpa Faizal Tahir, haruslah ada gambar bersama sebagai tatapan
merendah diri jer orangnyer..kemain suka bloggers kan..amik mood raya awal awal..


sebelum balik, haruslah ada goodie bag dari pihak Watsons..bantal warna hijau lagi comel
ada sign Faizal di situ..aku dapat 3 bahahaha..rejeki jangan di tolak..dapat masks 2 kotak..
pasni boleh melembabkan muka sebelum bersalin ni..nak cantik di hari raya katanyer..
 makan pun sedap..kambing sesajer huhu..pasal makan ni nanti review next entry la..

thanx Watsons..oopp lupa..apa azam korang? jangan cakap nak kurus eh..itu tipu!
muahahaha..



You Might Also Like

24 828 PinKy PinKo say Hi!

  1. selamat pagi
    singgah pagi disini
    salam ramadhan

    ReplyDelete
  2. wow kerlass akk datin mating ngn abg pejal~witwitwit

    ala akk cmne thu2 jer azam zura mmg kurus..xkira nak kurus gak..huhu
    azam jelah terlaksan ke x xthula bila..hihi

    ReplyDelete
  3. Nampak blogger Marya Hana jugak er.

    ReplyDelete
  4. wahhhh mlm2 peluk itu bantal ke
    x jeles ke en. papa hehe
    eh azam kita nak kurus..haha

    ReplyDelete
  5. wahhh. untunggg akak dapat jumpa faizal tahir. titew jelly taw. haha

    salam ramadhan kak pinky momma!

    ReplyDelete
  6. Bantal tu selesa giler..hiihii.. wahh lengkap maklumat nih.. senang hati baca..

    ReplyDelete
  7. lepas nie twin boleh la dapat sorang satu bantal...hehehe

    nadia, linda tue junior akak kat aspuri....akak budak PKA...nadia, outsider ke aspuri???...tak perasan la plak...

    ReplyDelete
  8. wahhh..faizal tahir!!i likeeee!!kalau nadt dapat bantal gambo faizal tahir tu maunye tiap2 malam ku tatap kupeluk sebelum tido..muahahahaha..

    ReplyDelete
  9. comel pulak nengok FT berambut pendek camtu kan..aduhhh..hensem pulokk

    ReplyDelete
  10. wah2.. mama gambo sblh faizal tahir yer.. nnt bb ada mcm faizal tahir x? hhehe... slamat berpuasa mama.. er.. boleh puasa x?

    ReplyDelete
  11. azam kurus tu dah sejak 10 tahun hehehe....ko tau tak aku tengah jeles ni faizal tahir tuuuuuuuu....aku minat dia weh...hukhuk

    ReplyDelete
  12. mohon entry makan2. ehehehehe

    ReplyDelete
  13. nadia, ni bile punya event? dressing mak yong gempak mcm datin2 gitew..

    ReplyDelete
  14. Hakak kawasan....
    Best yer pi jumpa faizal tahir...weeeeeee best ooo lagu2 dia...tp umi Qi nk komen sikit...

    Mata xleh pejam sbb tgk hakak kawasan sgt berseri pakai baju tuh...muka berseriiiiiiiiiii...wahhhhhhh apakah rahsia seri itu? mesti kembar nih bg mama berseri2 heheh

    ReplyDelete
  15. wahhh kelasss, catering pon ditaja untuk rumah terbuka ek...
    huhuhu...best22

    ReplyDelete
  16. waaaaaa...bestnya akak!
    selamat berpuasa kak..
    twins dok diam2 tau dalam peyut mommy tu..hihih

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum diya...selamat menyambut ramadhan yer..:)

    ReplyDelete
  18. Azam nk pakai lelawa sbb tahun lps sentap..sbb ngandung xblh nak.melaw sgt.ngee

    ReplyDelete
  19. selamat berpuasa awakkk.
    best jugak dpt jemputan gini kan..terutama kalau dpt jumpa bloggers secara live...^^

    ReplyDelete
  20. dah sarat masih aktif pergi event yer PM..

    ReplyDelete
  21. hamboi hakakkkk.kemain dgn FT yerrrr.mst meloncat suka baby dlm tu.

    ReplyDelete
  22. salam pinkky momma..
    seronok dapat jumpa pinkky momma masa event watsons hari tu :)

    ReplyDelete
  23. huih....seronoknya. faizal tahir pulak jd dutanya. rock la watson kali ni. hehe. brg2 watson best jauh lebih murah dr pharmacy lain.

    ReplyDelete
  24. aiiii banyak bantalll, seluduppp ehh :P

    ReplyDelete

Please have some respect and be courteous when you comment in my blog =)

Thanks peeps!