Pitter Patter Event untuk mommies di Marriot Hotel, Putrajaya sangat ohsem! | Pinky Momma

❀✿ PinKy Hearts ✿❀

❀✿ celoteh manis MISS LIBRARIAN ✿❀

❀✿ entry TERKINI Pinky MoMMa ✿❀

Friday, May 31, 2013

Pitter Patter Event untuk mommies di Marriot Hotel, Putrajaya sangat ohsem!


dah nak masuk anak ke 5 dan 6 baru berpeluang nak join event mak mak ni..kesian tau
syukur..seronok diberi peluang untuk menghadirkan diri di satu event Pitter Patter
segalanya tentang kehamilan dan nak handle anak anak kita bila mereka lahir nanti
dan yang pentingggg...aku hadirinya secara PERCUMA..sujud syukur kakak okeh..

sampai jer di Marriot Hotel, layanan sangatlahh memuaskan hati..dari turun kereta..
orang bukakan pintu kereta..tunjukkan jalan nak ke dewan..wahh VVIP rasanyer..
register jer dapat 2 beg FREE..asal FREE je aku caps lock kahkahkah..teruja sila faham..
pastu majlis belum start, dia suruh aku makan..aihaiii memang sukalah perutku..


makanan pulak memang lah sedap..sotong dia sangat lembut lembut dan godang..
rasa nak tambah hakhakhak tapi ai is control ayu...belum campur kek yang comel..
puding roti yang sangat creammyyyy..haihhh asal rasa nak menetess ailio ni..sedap!
siap tepon suami keding..pa, mama makan sedap ni..hahaha psiko pulak rasanyer..



lepas dah makan, barulah diaorang bagi talk..ko paham jer lah bila perut dah penuh
tetiba jer mata aku tukar jadi kuyu kuyu..dibuai buai dalam air cond yang sejuk itu..
kejap kejap telan air sejuk nak bagi segar mata..nasiblah ada juga speaker yang ok
yang pandai buat lawak..tak delah aku dengar diaorang membebel tanpa fokus kan..

lepas dalam masa 2 jam camtu..rehat lagi..minum petang pulak..bahagia mendengar
kali ni amik benda co'et co'et cukup cukup mulut jer nak makan..punnnn sedap jugak
tak de yang tak sedap..kali ni makan tak banyak, amik skit jer..konon nanti nak fokus
sambil sambil tu boleh lah nak mencuci mata dengan barang barang yang dijual..


antara booth feberet adalah Pigeon dan Trubellai..saper yang purchase pastinyer..
ada free gift dan diskaun menarik yang diberikan..oo yer Trubellai ada launch
produk baru mereka..iaitu curvy corset..sangat lah sesuai untuk yang nak selimm kan
tapi ni nanti kita citer kemudian yer mak mak semua..kali ni nak citer pasal ilmu dulu



dalam banyak banyak speaker yang bercakap..aku paling paling suka dari susuibu.com
serius tak ngantuk okeh..segar membuntang mata..dia kongsikan tentang penyusuan..
dan yang paling best..camner nak handle baby yang suka menangis..aku pun baru tahu!
serius macam magik tengok perkongsian ni..boleh la amalkan kalau baby meraung nanti


tapi tu akan dikongsikan dientry yang seterusnya..sebab macam panjang pulak entry ni
nak explain kannn..maka iols sudahi dengan gambar pinky momma yang sangat ceria
dan sentiasa kelihatan pink tak kira waktu hakhakhak..besau spek ahkak..jangan sentap!
tenkiu yang amat sangat pada TRUBELLAI untuk tajaan event yang super ohsem..


oo yer sekiranya korang semua berada di Kuantan atau kawasan sekitarnya..
boleh lah hadirkan diri ke Baby Expo yang akan berlangsung di Zenith Hotel Kuantan
bukan mak mak jer boleh hadir..yang anak dara..yang sudah berkawin pun boleh..
barangannya bukan hanya tertumpu pada mak mak bersalin jer..tapi kecantikan wanita..


jemput lah ke booth TruBellai yang bernombor K123 pada 7 - 9 June 2013
 dapatkan barangan TruBellai pada harga menarik..dan if bernasib baik, bagitaulah..
korang adalah readers Pinky Momma..untung badan dapat free gifts dari TruBellai..
percayalah anda akan di layan dengan penuh kemesraan daripada pihak TruBellai..

i heart TruBellai selalu..much much loves from PinkyMomma dot com..


17 comments:

Cik Eka said...

hahaha psiko k. makan sedap call encik hubby..

tu maknanya akak ingat selalu kat somi keding akak tu, hikhikhik..
k, sedap..

rasa nak join je event baby2 ni. tapi tunggu nati arr. hahahahahaha :p

:: Mrs.Eady :: said...

best giler wehhh.......tapi lagi best layan gmbr makanan ko kak!hahahahaa....terlioooooo habis ar!!!


p/s : motip ahkak ai tetap ahdik okey :D

Siti Haslinda Sadiken said...

dlm2 byk2 gambo makanan juga yg nampak best dimata nie

CikNaa said...

mata dok lekat kt makanan tu aje kak oiii.. gulp! sedapnyeeee..

Nory Zoulkefle said...

wahhh bestnya join event yg cmni..nnt kalau nory peknen, nory nak join jgaklah..hehee

ameris said...

best giler leh join event camni.
nak nak.. tang MAKAN tu...

Nurulhuda Abdul Latip said...

Wow bestnyaaa!! Memang seronok kan kalau dapat pergi event macam ni.

Mas Zull said...

assalamualaikum diya...wah bestnya free beg pun color pink lg tu...makanan pun sedap jer tengok tu...:)

MizzTina said...

akak..berkali² sy bc entry akak perenggan 1 tu.. akak dh masuk anak ke 5 dan 6 ke? maaf kak kalau silap pandang n baca..

mrs kayrul said...

kita tengok nie pun dah terliur..macam mana la suami awak yg dengar citer tue..mesti sentap 100x telan air liur...hehehe

el said...

elehhh blah lah kau FREE
nyamfahhhh hahahaha

Rin Saharina said...

part paling best is makan free & dpt goodies bag. hihi =)

rinduuuu akk. evrytime akk up entry baru, rin wajib baca. tp xsempat nak comment. sobs. akk take care okay. jg kembar bebaik. rin doakan akk =)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Gambar makanan thumb up.. hehehehe

Gieyana said...

bestnyer dpt hadirkan diri dgn event camni..mmg menarik n kebaboom nih..

uols bawa en godang skali kah? alahaii..malasnya rs nk mengangkut now..

Aku Ibu Muda said...

entry yg menggoda jiwaaa utk preggy lg...ahahaa

Namee Roslan said...

kalau saya ada memamg saya sapu semua makanan tu dulu. ekekek

selipar buruk said...

bestnya sis...camne leh dapat jemputan tu?

link within

 

Copyright © 2011 Reserved to Pinky Momma Design with love by CikBulat