Followers

LG Ultra HD TV 84 inci..besaaarrr okeh!

1:12:00 PM


menghitung hari untuk sampai ke 8 june 2013 bersamaan dengan hari sabtu..tak sabar!
aku dijemput untuk menghadiri satu event bersama bloggers lain untuk memeriahkan..
LIVE LIFE LARGE LG's blogger event di Piazza The Curve pada jam 10 pagi..
dengar cerita, akan ada pelbagai dan banyak aktiviti dan games! whoaaa..terujanya!
semestinya ada banyak hadiah yang sangat fantastic menanti para pemenang..menarik!
selain dari itu, selepas daripada event itu berlangsung..akan ada blogger contest tau..
dan blogpost yang terpilih nanti akan memenangi hadiah hebat dari LG iaitu..aku nakkk!
LG TV sebesar 84 inci..bapakkk besarrr okeh size TV itu..dah macam tengok wayang!


yang menariknya TV 84 inci daripada LG ini boleh ditonton dalam bentuk 3D..
menarikkan? ohh tak sabar nak tengok secara live rupa sebenar TV besar dari LG..
hurmm expectation sebagai pengguna..haruslah TV itu mempunyai warna yang cantik
gambar dalam bentuk HD..sounds yang gempak! baru terasa seperti di panggung kan..

yang paling penting..LG Tv 84 inci ini ringan walaupun saiznya besarrrr..nipis dan sexy!
umpamanya..dengan hanya 1 TV..kita sudah mampu memiliki Mini Cinema di rumah
masa bersama keluarga dapat dimanfaatkan sebaik mungkin..tak perlu membazir..
masak masak jer..dah boleh makan sambil tengok TV seperti di wayang..seronokkan?

ooh yer..ini adalah 4 ciri LG TV 84 inci adalah seperti di bawah untuk yang berminat:
  • Ultra HD TV 2160P
  • 84" Gigantic Screen
  • 2.2 Speakers System
  • Comfortable 3D Glases
korang jangan lepaskan peluang untuk melihat sendiri keunikan LG TV 84 inci ini..
di mana? ok meh nak bagitau tempat dan waktu roadshow daripada pihak LG..
tempat: The Piazza, The Curve (berhampiran IKEA)
tarikh dan waktu: bermula dari 7 June - 9 June 2013 (10 pagi - 10 malam)
atau korang boleh juga layari website LG seperti dibawah untuk lebih lanjut:

The World's First 84 inch LG ULTRA HD TV

so far barang barang keluaran LG memang memuaskan hati..tak sabar nak pergi!



You Might Also Like

20 828 PinKy PinKo say Hi!

  1. syiok nih buat tengok adi putra kat teduhan kasih..mesti rasa mcm adi putra belakon dgn kite je..ekeke

    ReplyDelete
  2. Gila besar tv nie... nak satu boleh?

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
  3. nanti kita jumpa kat event sana ye pinkymomma..hehe

    ReplyDelete
  4. mmgla tersngt besar syok.sgt.ni kalo dpt!!

    ReplyDelete
  5. Bsarnyer... Grab 1..harga2?? Mesti perghhhh...hehheh

    ReplyDelete
  6. aku nak mai nti
    tp bkn nak join
    pi curik rompak LG tu hahahahaha

    ReplyDelete
  7. huihhh besarnya kak !!! :O sangat besarni. pasni takyah tengok wayang dah.hehe

    ReplyDelete
  8. kenapa aku tak dijemput???ini tidak adil tidak adil bagi kuuuuuuu :D

    ReplyDelete
  9. oih.. kalo besor ini, full la dinding umah kami kak oii.. huhu.

    ReplyDelete
  10. besar sgt nie..mau terkeluar bijik mata kalau tgk aksi dalam 3D

    ReplyDelete
  11. Weeeee...kalo menang sah x yah pi cinema dah kak pinky hehhehe sure tgk wayang kt umah lg syokkkkk

    ReplyDelete
  12. nak jugak lah tv besar tu....heheh

    ReplyDelete
  13. ouchh..sgt best..aci tak kalau kita kongsi..:P

    ReplyDelete
  14. beso gilerrr.. cane ea nk dpt pegi event. best laa. hehehehe

    ReplyDelete
  15. besarnya... kalau kt rmh dpt tv besar camni mmg best tgk movie nih ;)

    ReplyDelete
  16. kak... wahhhhhhhhh!!!!!!! best betul la.. beso dabak.. puas tgk ni..

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum diya...wow besonya tv tu meriah kalau dpt satu...;)

    ReplyDelete

Please have some respect and be courteous when you comment in my blog =)

Thanks peeps!