Jualan Gudang Baby Outlet & Mom, Baby and Kids Expo PWTC | Pinky Momma

❀✿ PinKy Hearts ✿❀

❀✿ celoteh manis MISS LIBRARIAN ✿❀

❀✿ entry TERKINI Pinky MoMMa ✿❀

Friday, May 24, 2013

Jualan Gudang Baby Outlet & Mom, Baby and Kids Expo PWTC


selamat bercuti semua...kiteorang jugak yang kerja hukhukhuk..dobi tak boleh cuti..
untuk kawan kawan yang sekitar KL dan lembah kelang yang baru dapat gaji..
selain dari Sogo sales kannn sekarang ni..nah aku tambah lagi 2 ketol sales untuk korang
tabahkan diri dan napsu yer wahai mak mak semua hahaha..kali ni di Bandar Sunway..


selain tu Mother, Baby & Kids Expo akan berlangsung di PWTC pada 31 Mei - 2 Jun 2013
see? aku tengok sebesar besar billboard dia tepek kat depan giant cheras nun..haishh..
buat dekat dekat semuanyer kan..tak pelah aku cuba kawal napsu..duduk diam diam jer..
saper yang rasa nak cuci mata dan poket sila lahhh hehehe..selamat bershopping korang..


tapi based on pengalaman sesiapa yang dah pernah pergi expo di PWTC ni..katanyer
tak semeriah macam di Mid Valley..banyak booth yang tak de..Mid Valley lagi ohsem
tapi aku pun tak pasti...dengar kawan kawan cakap jer..biasa tuju ke Mid Valley..
tapi saper yang nak cuba jengah silakaaannn..jumaat kan rehat lama hewhewhew..

bulan 6 pun banyak warehouse sales jugek..haishh buatlah jarak jarak skit boleh tak?




9 comments:

adzairdawati makdara said...

wahhhh bestttnya kalau ada sale mcm niiii :)

cik imperfect said...

hee .. tak sabaa nak g .. :) thanks ..

Mas Zull said...

assalamualaikum diya...bestnya asyik ada baby fair jer kat sana...mesti seronok bersopping...;)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

happenign jew nampak kan.

zaza said...

tak pernah pegi... nak pegi kali nie... kat mid valley aritu dah terlepas...

O'gosh Iskandar said...

huish...budak2 besar cam abang long tu ada jugak ke..

Namee Roslan said...

takut nak pergi sebab tahu akan ikut nafsu ! hehe

mush said...

huuu...ni 1st time nak pi expo kat pwtc, ye ke x best, heheheh sama lah kita selalu gi yg midvalley je...hurmmm dh berbelah bagi plk nak gi ke tak time lunch ni, heeeeee

Amirulcyber said...

tahniah !!!info yg sgt baik.dgn adanye web jualan ini memudahkan lagi org ramai utk membeli brg bayi.ternyata sgt membantu.utk tingkatkan jualan sy cdgkan promote di web dibawah.Insyaallah dpt membantu.

http://al-iklan.com

link within

 

Copyright © 2011 Reserved to Pinky Momma Design with love by CikBulat