Followers

Jualan Gudang Baby Outlet & Mom, Baby and Kids Expo PWTC

12:10:00 PM


selamat bercuti semua...kiteorang jugak yang kerja hukhukhuk..dobi tak boleh cuti..
untuk kawan kawan yang sekitar KL dan lembah kelang yang baru dapat gaji..
selain dari Sogo sales kannn sekarang ni..nah aku tambah lagi 2 ketol sales untuk korang
tabahkan diri dan napsu yer wahai mak mak semua hahaha..kali ni di Bandar Sunway..


selain tu Mother, Baby & Kids Expo akan berlangsung di PWTC pada 31 Mei - 2 Jun 2013
see? aku tengok sebesar besar billboard dia tepek kat depan giant cheras nun..haishh..
buat dekat dekat semuanyer kan..tak pelah aku cuba kawal napsu..duduk diam diam jer..
saper yang rasa nak cuci mata dan poket sila lahhh hehehe..selamat bershopping korang..


tapi based on pengalaman sesiapa yang dah pernah pergi expo di PWTC ni..katanyer
tak semeriah macam di Mid Valley..banyak booth yang tak de..Mid Valley lagi ohsem
tapi aku pun tak pasti...dengar kawan kawan cakap jer..biasa tuju ke Mid Valley..
tapi saper yang nak cuba jengah silakaaannn..jumaat kan rehat lama hewhewhew..

bulan 6 pun banyak warehouse sales jugek..haishh buatlah jarak jarak skit boleh tak?




You Might Also Like

9 828 PinKy PinKo say Hi!

  1. wahhhh bestttnya kalau ada sale mcm niiii :)

    ReplyDelete
  2. hee .. tak sabaa nak g .. :) thanks ..

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum diya...bestnya asyik ada baby fair jer kat sana...mesti seronok bersopping...;)

    ReplyDelete
  4. tak pernah pegi... nak pegi kali nie... kat mid valley aritu dah terlepas...

    ReplyDelete
  5. huish...budak2 besar cam abang long tu ada jugak ke..

    ReplyDelete
  6. takut nak pergi sebab tahu akan ikut nafsu ! hehe

    ReplyDelete
  7. huuu...ni 1st time nak pi expo kat pwtc, ye ke x best, heheheh sama lah kita selalu gi yg midvalley je...hurmmm dh berbelah bagi plk nak gi ke tak time lunch ni, heeeeee

    ReplyDelete
  8. tahniah !!!info yg sgt baik.dgn adanye web jualan ini memudahkan lagi org ramai utk membeli brg bayi.ternyata sgt membantu.utk tingkatkan jualan sy cdgkan promote di web dibawah.Insyaallah dpt membantu.

    http://al-iklan.com

    ReplyDelete

Please have some respect and be courteous when you comment in my blog =)

Thanks peeps!

Blog Archive