Followers

* Mitsubishi First French Door Refrigerator..L4 Grande Anggun Bergaya!

9:24:00 AM


Mitsubishi Electric sekali lagi mengeluarkan satu produk yang sangat mewah..
peti ais dengan rekabentuk yang besar untuk membolehkan kita untuk menyimpan
pelbagai makanan kesukaan tanpa rasa risau tentang kos, bakteria, ataupun ruang..
produk  yang diberi nama semewah bentuknya L4 Grande..Mitsubishi mengeluarkan
peti ais ini dengan warna Diamond Black dan Stainless Steel..kerlazz sangat okeh..



bukan hanya stylo, unik dan mewah..ia mampu mencantikkan ruang dapur korang
dengan rekabentuk serta pemegangnya sangat kuat dan kejap..betapa kukuhnya..
pastinya akan memberikan korang keselesaan yang berganda dari sebuah peti ais..
ini kerana L4 Grande dicipta untuk memberikan korang rasa kemewahan dan anggun!

ia juga menyediakan door alarm system yang mampu memelihara kesegaran makanan..
serta ada juga auto door close..yeah dah macam kereta canggihnyer..ini sangat penting..
nak nak yang mempunyai anak kecik..amik amik makanan tutup tak rapat pintu tu
tau tau jer, bil elektrik bulan depan naik mencanak..acaner tu..mata ke atas..


selain dari tu..bagi kaum ibu yang sangat mementingkan kesegaran sayuran..
hanya dengan peti ais Mitsubishi..korang akan dapat LED Sunlight & Humidity Control
ini bermakna sekiranya sayuran di simpan dalam masa 2 hari pun masih hijau
dan tak layu..masakan kita pun masih berkhasiat saat dihidangkan pada yang tersayang
sebab dalam masa yang sama peti ais ni ada Vitamin Factory..so dun worry ya geng..
menarik kan..dah la besar boleh simpan banyak dan masih mementingkan kesegaran


sekiranya korang nak buat kenduri ke..party ke..sila buang kerisauan korang tu..
sebab selain tempat sayur dan buah buahan yang besar..ia dilengkapi juga dengan
tempat pembekuan yang besar..simpan la sebanyak mana pun..nak buat ice pun boleh
kekuatan lain yang ada peti ais ini juga adalah ia dilengakapi dengan LED Digital Display..
korang dengan senang hati boleh monitor suhu dari luar sahaja..sangat memudahkan..

Adjustable door pocket yang memberi peluang pada korang untuk simpan barang
mengikut ketinggian botol air tu camner..dun be stress ya..dan juga seperti biasa
mempunyai Capsule Door Pocket untuk menghalang makanan atau air dari terjatuh..
bagi sesiapa yang sukakan design modern dengan pelbagai  kemudahan yang menarik
dapatkan segera hanya jenama dari keluaran Mitsubishi dengan harga RM 5499 sahaja..


untuk makluman lanjut sila layari website Mitsubishi Electrics Malaysia
ataupun boleh terus ke kedai kedai berhampiran untuk korang melihat lagi
pelbagai produk untuk tatapan mata dan hati sebagai wish list untuk korang letakkan
terutama bagi mereka yang ingin masuk rumah macam aku hikhikhik..
tak perlu risau dengan jenama dan produk Mitsubishi..tepuk dada..tanya poket ;)

sekiranyer mempunyai sebarang kemusykilan dan pertanyaan yang berlegar legar..
sila lah  hubungi pihak Mitsubishi untuk sebarang pertanyaan:
No.42, Jalan Penchala, 46050 Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan, Malaysia
Phone: +60 (3) 7788-3003 Fax: +60 (3) 7782-7807

aku nak masuk rumah ni..peti ais tak dok lagi huhu..

You Might Also Like

11 828 PinKy PinKo say Hi!

  1. wah2 , jd duta peti ais pulok kew?

    sure mahei tu kan kan uhuhuhuh

    ReplyDelete
  2. hehe..leh request ni kak..bukan stakat simpan2 je boleh ni..kalo aircond rosak pon leh guna pakai ni..bukak pintu peti luas2...ekeke
    kalo umah sy masuk peti ni jwbnyer dapor gas kene letak luar la..besor sgt..haha..kene cr rumah lg besar,,hehe

    ReplyDelete
  3. terus rs nk jual fridge yg ade skunk hehe..

    ReplyDelete
  4. terus rasa nk jual fridge lama..hehe cantik and besar

    ReplyDelete
  5. bestnya, tapi tak taulah mampu ke tak tang reganya

    agak2 anak2 nakal kita letak je dorang dlm fridge ni kan keke sebab besar betul

    ReplyDelete
  6. Fulamak... siap boleh duduk lagi..... waaa tak yah ada kerusi lah gini... heeeee

    ReplyDelete
  7. cantik gila kan. hehe. yang best nya sebab besar gilaaaaaaaaaaaaaa! :D

    ReplyDelete
  8. vote for pinky momma... gd luck dear...

    ReplyDelete
  9. Mesti mahal kan price fridge ni..tapi berbaloi betol sebab besar

    ReplyDelete

Please have some respect and be courteous when you comment in my blog =)

Thanks peeps!