Followers

* Percutian ke New Jersey & New York serta hadiah RM80,000 dari Petronas!

9:29:00 AM

ini adalah ads berbayar yer darlings..sila scroll bawah untuk entry terbaru ^__^

ok ok sebelum taip berjela jela..meh nak tarik nafassss..terang satu satu kat korang..
tengok tajuk pun dah panjang bebenau nak cakap pasal hadiah jer huhu..sabaq na sabaq..
sempena event yang dilancarkan di Sunway Pyramid baru ni iaitu Fluid Art Movement..
ia adalah satu galeri seni bendalir digital online yang PERTAMA di DUNIA..
 jom tengok video sekitar pelancaran event Petronas di Sunway Pyramid baru baru ni..



sebagai memperingati sambutan 1 abad inovasi bendalir Petronas Lubricants International
ia mendapat sokongan besar dari pemandu pemandu handalan dan terkemuka dunia..
saper lagi kalau bukan Michael SchuMacher & Nico Rosberg..depa pun join fluid art ni
dengan adanyer Fluid Art Movement ni..korang boleh cipta hasil seni korang sendiri..



sekitar pelancaran event..dihadiri oleh Creative Director Leo Burnett Malaysia..
En. Amir Hamzah Azizan, CEO of Petronas Lubricants International (PLI) dan juga..
Dominic Ang, Melvin Moh, Fariqe Hairuman dari Team Petronas Syntium serta..
Hafizh Syahrin dari Team Raceline Malaysia..tak lupa staff staff petronas yang baik hati :)



ini gambar mak pink yang teruja bila dapat door gift dari petronas hahaha..hoverr!
ko kalau dapat hadiah..kemain luas nampak gigi..nasib gigi berlubang tak nampak..
haishh kembang idong tak dapat nak cover menunjukkan tahap kegumbiraan hakhakhak..
tak nyempat nyempat nak belek apa yang ada di dalam..ok baca satu satu kasi faham..



berderet deret door gift untuk kami kami yang comel pada hari itu hukhukhuk..
suka sebab dapat mug and t-shirt sebagai kenang kenangan dari petronas..macih yer..
hadiah yang lebih menarik & letops akan disajikan pada korang di akhir akhir cerita
kasi saspen membuak buak kekdahnyer..isi penting kena explain dulu kasi terang



masa ni tak berapa nak pandai buat art..so skodeng Hafizh masterpiece..pandai!
boleh buat logo Petronas dengan jari..asal akak buat terkembang kembang dik huhu..
dalam kepala mesti tau dah korang nak design apa..supaya terzahir di situ..ngerti?



dasar jari tak seni gamaknyer kan..tapi itu bukan alasan untuk mencuba okeh..
terjengket jengket kekdahnyer nak mencuba..korang je nak menang? ai pun nak!
aperlah yang mak pink tu mengarut di skrin hukhukhuk..kegigihan tu kena puji!

dan hasilnya..eh nak tengok ke? hakhakhak..maluuu iols nak tunjuk kat uols..
jangan tiru yer hahaha..bajet shantek sangatlah..ohh mata ke atas..kibas tudung lagi
ok ready semuaaa...sila jangan kata comot atau ngeriii..tapi ini adalah seni!
ikhlas dari hati pink saya yang berbunga bunga saat membuatnyer..piitaaamm..

*

*

*

*

*

*

*

*

ko hadooo? ni dah rasa kreatif teramat  sangat sepanjang hidup okeh..tak sangka!
bangga dengan diri sendiri..riak ke haper nih? kahkahkah..cantik sangat..
sekali pandang..dah macam deepavali jer kekdahnyer..meriah kakak buat hahaha..


kalau korang nak buat juga and have fun macam ni..joinlah..mana tau menang kan..
caranya mudah tahap makan kuih tart hahaha..sila ke www.fluidartmovement.com
meh nak terang satu satu cara supaya korang tak blur dan terhegeh hegeh nanti..
nak menang hadiahkan? ok mudah! sign in dengan akaun facebook korang jer..


klik CONTINUE..dan proceed ke warna pilihan yang korang suka..boleh pilih 8 warna
sila la senang hati mengukir ikut tahap kesenian masing masing..abstrak ke..
bunga ke..kartun ke..kalau terror la hahaha..sabar sikit sebab dia bendalir bukan batik!
so air itu akan terkembang sana..terkembang sini..tak kan statik..tapi sangat FUN!


lepas tu sila submit artwork korang yang kreatif lah sangat tu..semuanyer online je..
jangan lupa namakan artwork itu..macam ai puyer..giler pengsan tengok nama..
colors your life..omputih tak beragak..nampak sedikit stylo dengan nama tu..
kahkahkah..bila tengok balik..tiba tiba terasa lucu dengan nama tu..dulikk.. ;p

ok dah submit..boleh lah kongsikan dengan kawan kawan di Facebook ke..twitter ke..
Flick ke..Google + ke..blog korang ke..ikut suka la cara mana pun..asal orang tau..
tujuannyer minta tolong kawan kawan, mak ngah, mak long semua vote untuk korang..


hasil kerja yang tertinggiiiii dapat lah memenangi hadiah utama yang menarik itu..
untuk hadiah utama..pakej 7 hari 6 malam untuk DUA orang yang di TAJA PENUH..
ke F1 Grand Prix New Jersey dan pakej percutian ke New York..wow! amacam?

tak cukup dengan hadiah utama tu..ada lagi hadiah hadiah kebabom untuk dimenangi!
 meh nak senaraikan bagi korang semangat membuak buak nak jadi pemenang..

hadiah ditempat kedua: New Ipad 64 GB (wifi + 3G)
hadiah di tempat ketiga: Samsung Galaxy S3
hadiah di tempat keempat: Canon DSLR EOS 1100D Kit
hadiah di tempat kelima: Sony LED TV 40"
hadiah di tempat keenam: Panasonic LCD TV 32"
hadiah di tempat ketujuh: Petronas Syntium 1000 (4L)
hadiah di tempat kelapan: Petronas Syntium 1000 (4L)
hadiah di tempat kesembilan: Petronas Syntium 800 (4L)
hadiah di tempat kesepuloh: Petronas Syntium 800 (4L)

tak cukup lagiiii??? ada lagi hadiah mingguan yang memang nak pitam..scroll cepat!
hadiah utama: Toshiba 24" LCD TV
hadiah kedua: Petronas Syntium 1000 (4L)
hadiah ketiga: Petronas Syntium 1000 (4L)
hadiah keempat: Petronas Syntium 800 (4L)
hadiah kelima: Petronas Syntium 800 (4L)

step dah bagi satu satu kat korang..tunggu apa lagi? try your luck bebeh ^__^
sekali lagi diulang..joinlah mana tau rezeki korang sebab benda ni senang sangat!
sila klik di www.fluidartmovement.com untuk jadi sekreatif mampo ok semua..

tuah ayam nampak di kaki..tuah korang mana tau dapat jalan dan shopping di NY!
contest start dari 10 September hingga 31 December 2012..boleh design dari sekarang

dapat tv 40" tu pun dah bersyukur sangattt..saya nak! saya nak!



You Might Also Like

15 828 PinKy PinKo say Hi!

  1. wahhh,mcm nak join laa :) hadiah tu meletopsss sgt :D

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum diya...bestnya mcm nak cuba juga la...:)

    ReplyDelete
  3. waaaaaaaaaa..nk jugak.. *smbil hentak kaki*.. tp tgn xseni la.. :(

    ReplyDelete
  4. jenuh dok tilik gigi mama pink nk cari yg berlobangg tuh...hukhuk..

    ReplyDelete
  5. good luck dear...mana gambar kita berdua ni...

    ReplyDelete
  6. ini tidak adil tidak aadil bagi kuuuu <----sila nyanyi gaya yuna ek!

    tak adil dpt invitation x ajak kuuuu!

    ReplyDelete
  7. bestnya adiah! nak jugak tb tu... boleh ganti tb gedabak kat umah tu..

    ReplyDelete
  8. bestnya adiah! nak jugak tb tu... boleh ganti tb gedabak kat umah tu..

    ReplyDelete
  9. adiah best....nk menang kena rajin la...hehe

    ReplyDelete
  10. ooohh.... macam best je,.. boleh la join mana tau ada luck kan,.. akak pun nak tv gak, sebab senang x payah berebut channel ngan kakak iman...

    ReplyDelete
  11. ingatke dapat minyak lubricant sebagai door gift.
    hehhe.

    hai pinky momma!

    ReplyDelete

Please have some respect and be courteous when you comment in my blog =)

Thanks peeps!