* My Kaki Jamu Shop..masa untuk memanjakan kaki.. | Pinky Momma

❀✿ PinKy Hearts ✿❀

❀✿ celoteh manis MISS LIBRARIAN ✿❀

❀✿ entry TERKINI Pinky MoMMa ✿❀

Thursday, June 28, 2012

* My Kaki Jamu Shop..masa untuk memanjakan kaki..

sebelum memulakan entry memanjakan kaki..ku bersyukur punya kawan yang baik..
walaupun kita hanya say hi di alam maya..kata semangat kalian menyentuh hati..
saat diri terasa lemah..kata dan doa inilah yang membangkitkan diri kembali..serius ni!
terima kasih teman! aku doakan kalian sentiasa di dalam lindungan Allah..

tinggalkan kisah sedih sebulan yang lalu..ini entry terbajet datin nak manjakan kaki..
tak pernah umur hidop nak pergi berurut kaki okeh uols tapi bila ku dah sakit sangat..
baru lah diri ni terhegeh hegeh cari tukang urut..DUA tumit ai sakit sangat okeh!
tu la penat sangat menggosok..kena kurangkan sikit amik untuk ironing rasanyer..

dalam kepala dah terkinang..kedai My Kaki Jamu Shop di dalam parking Giant Cheras..
rupanya kedai ni milik Linda Onn..baru ahkak tau..tu pun sebab teramah kekdahnyer..
biasa lah..bila dah sedap berborak borak dengan tukang urut..kepohci kan miahaha..
ramah mesra memang diri iols..tak baik sombong sombong gituuu..tak sihat okeh!

masuk jer dalam kedai ni..ermmm harummm..bunyi muzik ala bali itu menenangkan..
terbuai buai dengan alunan ting ting itu..dushhhh! nyampah..suka terlebih expresi..
disuruhnya ku basuh kaki dengan air dulu..yer la takut kaki kena lecak ke kan huhu..
tak pasal budak tu menahan bau mentengik masa tengah urut..muka sentap pulak nanti..
kemudian duduk di atas kerusi malas yang hempuk lagi godang..owhhh tido sedap ni!

lampu pulak ala ala suram..aihh memang kena ngan mood yang tengah letih kan nyah..
ok masa untuk menghayati dan berdengkur dengkur..sekaliiii dia pegang prapppp!
oii hoiii sakit lah perempuan! serius..nak sepak tepat kat muka budak tu wahahaha..
adeh dik..nasib baik amik setengah jam jer..kalau satu jam? hazabbbb nak menahan!
tu haa..sebelah kaki dah siap diurut..kasi balut dulu untuk effect kaki harum semerbak..

tu lar orang tak biasa urut..sekali diurut nak terkencing kat situ jugak hukhukhuk..
dia pulak pegang kena pulak kat tempat sakit tu kan..plus geli sebenarnya..haiyaa..
main tapak kaki ni memang sensitip dan kelemahan diri dari dulu lagi..meremang leher!
tapi ku tahan demi nak bagi tumit baik..masa dia tanya sakit ke kak? eh eh tanya pulak..
tak lah sedap dik oii..muka dah biru biru menahan kegelian dan kesakitan..tahuuu..

nasib baik ku amik setengah jam jer..baru dua ploh hengget..ok lar kan..standard jer..
tapi kalau korang rasa korang kental tak geli geli ni..boleh amik yang sejam punyer..
cuma RM40 tapi ada FREE urutan bahu selama 10 minit..sangat menarik..hilang penat!
tang bahu tu boleh tido sebab tak berapa nak geli..10 jam pun ai sanggup uhuksss..

bukan urutan kaki jer..sengkak peranakan..urutan vagina untuk perempuan pun hadooo..
vagina itu kedengaran sangat sopan kekdahnyer miahahaha..sila buat temujanji dulu eh..
rasanya ku memang tak kan buatlah urutan itu hahaha..ahkak kan pemalu..owh tidak..
tutup muka lari lari satu kedai..hakhakhak...tak mampo rasanyer..korang sanggup?

seronok dapat urut sebab badan akan rasa sangat ringan dan terasa hilang 10Kilo ^_^
tapi lepas tu..kaki terasa lenguh nak mamps! eh apsal ni..tu la..lama tak berurut..
bila selalu urut mesti takkan rasa lenguh itu kan..mula lah jalan terdengkut dengkut
dah macam nenek kebayan pulok doh..mula mula jer..beberapa hari, dah boleh cat walk..

lepas ni nak urut perut..tapi GELI ni yang jadi masalah besar untuk berurut..aihh~


30 comments:

MizzTina said...

wahhh..cambest.. boleh pegi ni..

Cik Ecah said...

sekali sekala urut kaki syok jugak ;)

Kak Izan said...

bestnyer kena urut... nak try gak laa... tapi samer cam mama.. geli adalah masalah yang tak boleh nak di selesaikan... camner ekk... :)

Huda said...

kita memang suka urut kaki..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

bestner ngurut...dah lamer sgt tak pi ngurut...:(

Cik Asma BLuppy said...

hahaha.. lawak la pinky momma ni..

NeenaAnuar said...

I pun suker pegi urut tapak kaki sebab terasa macam dah berurut satu badan! :D

aizamia3 said...

cadang sebelum masuk balik kerja nanti nak berurut lagilah..

maszull said...

assalamualaikum diya...wah sekali sekala dpt urut kaki memang seronoknya ...:)

QueeN TerataI said...

syoknya.. sya pun dah sakit2 badan ni dear.. rasa nk g spa aje memanjakan diri tau.. :)

Pn. Sheila@CC said...

bestnyer bila dah kena urut kan... rasa hilang semua tekanan....

Cik Tqah said...

beshnye..lama x g massage gk

Marina said...

penah berurut lepas bersalin je...lepas ni nak urut jugakla...lenguh plak bdan ni...hihi

miss Fyqa said...

menarik! kena kumpul duit la nk pi ngurut kaki lps ni..kih2

Lizan said...

ni untuk pompuan jer kaki pinky momma, sang suami boleh join sekali tak urut..hehe

PinkUmmi said...

tak pernah merasa gi spa nih..huhuhu sadis

O'gosh said...

oh dia ada kedai ke rupanya..sebab selalu nampak dia g mengurut badan kat tesco ampang..tapi bukan kedai dia ni...mmg best urut kaki kan..En dadi ai x menahan..selalu geli geleman je...

Bitt (doubleIS) said...

wahhh geli2 ke rasa dia...ehhehehe selalu buat sendiri tu yg tak rasa sangat..hehhehe

cikbintang said...

cam best je...ley bg adiah kt mak ni

Mrs Ledibet said...

Tak pernah jugak urut kaki..dah lew kte pengeli..dulu urut time pntang pun liak liuk tahan geli...eh mcmane urutan vagina tu kan..seram plak..

:: Mrs.Eady :: said...

menarik nih!

msredcheesecake said...

tak penah g berurut kat luar... slalu yg jadi tukang urut hasben atau anak2...hheee

zuwaidah said...

yang paling sedap kak zu urut ala2 thai gitu. menang best dan tak sakit.

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

assalamualaikum sis
nmpk cantik je tempat urut tu.kat kuantan byk tmpt urut, tp takut nak gi lain mcm je kedai2 dia..haha~

Dhia Johary said...

sorry! i cant find ur chtbox,.. ure tagged! :D

Gadis said...

bestnyer dpt pgi urut...=)

MamaEma said...

best tu kalau dapat berurut.kira murah jugalah bila duk dekat bandar ni..

ritu lalu depan kedai (malam)..tapi segan nak singgah..huhuhu..sebelah restoran..dah lupa nama..

Ca Cik Duyung said...

klo ca kena urut tapak kaki maunyer tak jd kanggaroo menendang..hihi..geli!

Fauziah Onn said...

Hi pinky momma.. jom cuba aura muka.. Luv to giv u a trial

Fauziah Onn said...

Hi pinky momma.. jom cuba aura muka.. Luv to giv u a trial

link within

 

Copyright © 2011 Reserved to Pinky Momma Design with love by CikBulat